Margareta5

Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Madeleine1
Saldo ute2

Rätt siffror & roligt på jobbet.

Det är kombinationen som skapar resultatet.

Valåret 2014

Sverige har haft val i Sveriges Riksdag, ett intressant sådant. Reinfeldts styrkor fick ge vika åt ett missnöje som gav effekt på ett ytterst besvärligt sätt. Rödgrönt knep tronen med en bitter eftersmak då läskiga SD fick på tok för många röster(va fan tänkte ni där, svenska folket). Detta gör ju att det är ytterst svårt att driva sin egen politik då man alltid måste jämka med alla andra.  Det gör ju att många löften inför valet aldrig kommer att infrias, vilket i många delar känns bra dock. Nedan finner du vad viljan är för den nya regeringen, vad dom vill och vad dom inte kan röra.

 

Allt detta är förslag som skall röstas igenom innan dom blir verklighet.

 • Rut och rot blir kvar, dock med en detalj om att läxhjälpen försvinner.
 • Vinstuttaget från skol- och vårdföretag skall utredas för att eventuellt begränsas.(lägg märke till utredas)
 • Fler lärare skall anställas
 • Jobbskatteavdragen blir kvar, men här införs dock en nedtrappning av jobbskatteavdraget på inkomster över 50.000 kr/månad
 • Den årliga uppräkning för när man skall betala statlig inkomstskatt dämpas vilket gör att fler kommer att komma upp i denna nivå för just statlig skatt.
 • Restaurangmomsen blir kvar trots starka löften om en höjning. Tack för att den finns kvar!!
 • Den låga arbetsgivaravgiften för unga tas bort. Det blir ju nu onekligen dyrare att anställa unga, kanske vi seniora med en klart högre rutin och erfarenhet kan få lov att ta lite mer plats igen då. J
 • En särskild löneskatt för alla som har fyllt 65 år skall införas vilken gör att det blir dyrare att anställa de verkliga seniorerna, där rök den erfarenheten.
 • Avdragsrätten för pensionssparande blir lägre
 • Tobaken får högre skatt, det stoppar kanske inte rökarna men ger en lite extra slant i kassan.
 • Bolagsskatten verkar varken höjas eller sänkas
 • Likaså utdelningsmöjligheten och skatten på utdelning

 

Lediga jobb

Saldo fortsätter att söka efter snygga och kreativa Auktoriserade Redovisningskonsulter, hittelön utlovas. Vi behöver få in fler i vårt företag som ser ljust på framtid och vill utveckla och utvecklas.

 

Med Formel 1 fart  mot det digitala

Utvecklingen mot en digital hantering av redovisningen fortsätter. Vill ni förenkla er vardag finns det bra vägar. Vi tar er upp dessa vägarna.

 

Gais

Detta ständiga Gais, men det är viktigt. Hjärtat är stort! Gais är väl kanske Sveriges struligaste klubb på alla sätt. Vi förlorar nästan alltid, vi har aldrig några pengar, vi har spelare som ofta underpresterar, och vi har alltid en liten men sjukt stark supporterskara som låter rätt mycket.

Just nu: trots en hög med bra fotbollsspelare(på pappret) blir resultaten mindre bra. Tre omgångar kvar och kniven på strupen med en kvalplats ner mot ännu lägre divisioner känns ju sådär. Men som gall Gaisare så ger vi aldrig upp.  Klubben som aldrig förvånar, men hjärtat, hjärtat trots en massa skavanker och brister är stort!

 

 

 

Puss och kram på er alla

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00