Alex2
Margareta1
Saldo ute2
Elena3

24 augusti 2012 – fortfarande sommar

Saldo Redovisning

Sommaren har varit eller är fortfarande? Jag vet inte, det är ju i alla fall samma väder oavsett. :)

Men det är ju skönt att man slipper oroa sig för att solbrännan försvinner så fort nu, när man nu i år aldrig har fått någon. Solariebranschen lär väl stå inför en högkonjunktur i höst.

Hösten
Hösten på Saldo kommer att arbetas med att finna en snabbare uppdatering av redovisningen genom bättre verktyg. Målet är också att ni alla i och med detta skall avlastas med er egen administration, spara tid och energi för er själva helt enkelt. Detta gör att ni kan utveckla er egen verksamhet på ett ännu bättre sätt.

Rätt lön för rätt utdelning
Tar ni ut rätt lön för att få del av hela den möjliga utdelningen? Detta gäller alla aktiebolag och som har flera löner i sin verksamhet.

Jobbar ni rätt?
Lägger ni ner för mycket tid på er verksamhet, utan resultat, varför? Det finns en massa saker som kan göra ert företag lite bättre, oftast handlar det om att ta hjälp. Denna hjälp kostar oftast pengar och den kommer garanterat ifrågasätta ditt sätt att driva företaget, men det är det värt!

Enskilda firmor
För alla enskilda firmor kommer en förändring som kan innebära en stor skillnad mot tidigare. Bokföringen måste lämnas in löpande under året istället för att som en del lämna in allt material en gång om året. Denna ändring gäller från och med 2013. Detta pga att momsdeklarationen för dessa bolag kommer att förändras. Bra tycker vi.

Nyanställda
Saldo har nyanställt igen. Vi hälsar David Johansson välkommen till oss på Saldo. David är en bohuslänning som har emigrerat till storstan efter ett par års studier för att bli en affärsinriktad redovisningskonsult. David är noggrann, lugn, glad och positiv. Som vi har sagt tidigare, nu börjar den manliga balansen komma ikapp på Saldo. Jämlikhet på alla plan. :)

Lediga jobb – för snygga
Saldo fortsätter att söka efter snygga och kreativa Auktoriserade Redovisningskonsulter, hittelön utlovas. Vi behöver få in fler i vårt företag som ser ljust på framtid och egen utveckling.

Gais
Detta ständiga Gais, men det är viktigt. Hjärtat är stort! Gais är väl kanske Sveriges struligaste klubb på alla sätt. Vi förlorar nästan alltid, vi har aldrig några pengar, vi har spelare som ofta underpresterar, och vi har alltid en liten men sjukt stark supporterskara som låter rätt mycket. Just nu: Gais håller på att åka ur allsvenskan, vi måste sälja allsvenskans bästa spelare för inga pengar alls för att betala våra skatter, vi kan inte förlänga kontrakt med våra nyckelspelare då vi inte vet i vilken division vi skall spela i. Klubben som aldrig förvånar, men hjärtat, hjärtat trots en massa skavanker och brister är stort!

Höstens möjliga investeringar
– En independent musiksajt
– Hotellkedja med inriktning på lågpris
– Svensk Romtillverkning i bruksmiljö med Asien som marknad
– Starta krig inom hamburgerbranschen
– Köpa Wanderson från Gais, han är billig nu
Vilka är era investeringar? Dela med er!

Må bra och skratta mycket

Puss och kram på er alla

Mattias Segerbrand
Saldo Redovisning
0708-30 34 20
mattias@saldoredo.se

Följ oss på Facebook

http://www.facebook.com/mattias.segerbrand/friends?ft_ref=mni#!/pages/Saldo-Redovisning/180965491926501

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00