Matias3
Elena4
Elena3
10353542_849166555106388_1439824403634832909_n
Mattias6

Herregud, detta är världshistoriens första blogginlägg av Saldo. En ny värld har öppnat sig. Aldrig tidigare har vi visat att vi finns, nu gör vi det. Tillsammans med våra vänner på brandson(www.brandson.se) har vi tagit fram ett nytt Saldo i alla fall utseendet, innehållet är i stort detsamma, lite större och kanske  lite bättre. 2009 anställde vi tre nya personer Margareta, Anna och Matias för att möta den stora efterfrågan vi hela tiden har och för att kunna ta emot nya kunder med lugn och sans. Och mer kommer. Det är fantastiskt kul att gå till jobbet med detta gäng vid sin sida.

Förutom att anställa bra människor så graderar vi upp oss även i teknik. Första steget innebär att vi kommer att bli proffs på att hantera bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Steg två innebär att vi tillsammans med vår samarbetspartner Demski Konsulting kommer att agera som en av Stockholms absolut bästa löneadministratörer, vilket också innebär att vi kan hantera stora poster av löner.

Vi arbetar dessutom på att minska vår pappersmängd genom att arbeta mer digitalt, jag återkommer mer om detta. Utveckling är kul och vi vill ha kul. Framförallt vill vi ha kul med våra kunder och vänner, det blir så himla mycket roligare då.

Saldo är öppet hela sommaren. Vi alla kommer att ta semester under olika tider vilket gör detta möjligt. Det kan dock så vara att vissa tider eller kanske någon enstaka dag då vi klappar igen för fint väder eller liknande, men droppa ett mail eller ring så svarar vi. Om vi inte hörs innan sommaren så njut av den för det tänker vi göra.

Glöm inte miljön, den är skör, ta hand om den.

/Mattias S
www.saldoredo.se
08-30 73 00

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00