Elena4
”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert”

– Pippi Långstrump –

Mattias6
Matias3

Rätt siffror & roligt på jobbet.

Det är kombinationen som skapar resultatet.

Redovisningskonsult i Stockholm

Letar du efter en redovisningskonsult i Stockholm? Vi på Saldo Redovisning är experter inom redovisning och hjälper små och medelstora företag där vi alltid arbetar med en personlig och engagerande attityd. Vi arbetar digitalt med redovisning och vårt moderna, nytänkande sätt att arbeta har lett oss in på den papperslösa banan – bra inte minst ur ett miljöperspektiv men också för en enkel och effektiv hantering av dokument.

Välj en redovisningskonsult du kan lita på i Stockholm

Vi strävar efter en nära och personlig kontakt med våra kunder för att på så vis skapa förutsättningarna för ett bra och långsiktigt samarbete där vi inte bara bryr oss om resultaten, utan också att du ska trivas med ditt arbete och ditt företagande. När du anlitar oss som redovisningskonsult i Stockholm ser vi därför till att reda ut alla begrepp och ge förståelse för vad siffrorna innebär i praktiken. Det är ingen vetenskap, men kan vara tillräckligt svårt och tidskrävande för att klara av på egen hand. Genom att låta oss sköta ditt företags redovisning kan du slappna av och lita på att den sköts korrekt av kompetenta ekonomer. Våra tolv erfarna medarbetare gör oss till ett tryggt och bra val när du letar redovisningskonsult i Vasastan, Stockholm.

Kunniga & erfarna konsulter

Din redovisningskonsult i Stockholm
Redovisningen är grunden i all ekonomi och innebär sammanställningar av rapporter och redogörelser kring all ekonomi i bolaget. Det ger dig beslutsunderlag för din verksamhet och gör att du kan styra mot de uppsatta målen för att på sikt uppnå större lönsamhet. Dessutom är Skatteverket intresserade av dina siffror, så det är av högsta vikt att redovisningen sker på rätt sätt. Vi hjälper dig gärna med redovisning, både vad gäller det praktiska men också att ge lätthanterliga råd till dig. Fördelen med att välja oss som redovisningskonsult är att vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda tillgänglighet, men också lagom små för att alltid vara personliga och engagerade i varje enskild kund.

Kontakta oss som redovisningskonsult i Stockholm

Vi arbetar professionellt med redovisning i Stockholm och fokuserar framförallt på det digitala och att göra ekonomirutinen enklare för dig som företagare.

Vi finns centralt i Vasastan och du är varmt välkommen att kontakta oss på mail, telefon eller via kontaktformuläret här på webben när du vill ha hjälp av en redovisningskonsult.

Nyckelord:
Redovisningskonsult Stockholm

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00