Elena3
”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert”

– Pippi Långstrump –

Rätt siffror & roligt på jobbet.

Det är kombinationen som skapar resultatet.

Mattias2

Saldo 15 september 2015

Årets Framtidsbyrå

Saldo Redovisning är en av sex nominerade byråer till priset Årets Framtidsbyrå. Ett pris som delas ut varje år av vår branschorganisation FAR. Vi är sjukt stolta och glada för denna nominering. Nu vill vi vinna. Vi har som byrå alltid valt att inte engagera oss i branschen utan har istället valt att gå vår egen väg. Nu när vi kan mäta oss med andra förstår vi att vårt arbete med en digital byrå och våra tankar inför framtiden ligger väl i framkant  gentemot andra byråer. Detta ger oss självklart ny energi till detta fortsatta arbete.

Årets Framtidsbyrå blir utsedd den 24 september på FAR:s branschdagar. hålla alla tummar ni har, i bästa fall två.  :)

Här kan ni läsa om nomineringen.

http://t.co/paXGG6cJxV ‪#‎FARbransch15 http://t.co/2QGO24rGro

 

Börja träna

Ja det är ju du som avgör, men träning måste nog vara den viktigaste delen av ditt liv. Spelar ingen roll vad du gör eller hur du gör, det viktiga är att du gör. Lite är bättre än ingenting.

Saldo har flera träningskonsulter som kunder, så säg till så förmedlar vi deras kontaktuppgifter.

 

 

Att driva företag är en himla resa.

Den som tror att livet som egen företagare är en lång och lycklig framgångssaga behöver tänka om. Att driva eget är tre steg fram, två steg bak. En otroligt skakig resa, jättejobbig men sjukt kul och spänannde. Alla borde någon gång prova på för att faktiskt få inblick i den galenskap ett eget företag innebär. En vacker dag skall jag berätta Saldos berättelse, den innehåller nog det mesta av galenskap, svett, tårar och en himla massa glädje. För just detta, glädjen av att faktsikt skapa något är en extremt härlig känsla.


Folkvandringen i Europa

Sverige är ett fantastiskt land. Vi har generösa människor, vi har gott om utrymme, vi har hyfsat mycket rikedom och vi behöver mer arbetskraft. Under hela jordens existens har vi haft folkvandringar pga, klimatet, krig, fattigdom mm. Glöm inte alla som lämnade Sverige för det stora äventyret i väst. Folk vandrar och bosätter sig på andra platser. Idag har vi en extrem folkvandring pga ett riktigt stökigt tillstånd i framförallt Syrien. Alla dessa folkavndringar sprider kunskap och förändringar på de platser som får ett flertal nya invånare. detta är ju också grymt härligt att få ta del av andra tankar och funderingar, få vara del av en förändring. En förändring som alltid är på gång, ibland långsammare, ibland lite snabbare. Vi får aldrig hålla fast vid det som har varit bara för att det känns tryggast eller enklast. Vi måste lära oss att livet hela tiden förändras vilket är en helt fantastisk möjlighet. Sverige och Europa kommer aldrig vara som det har varit tidigare, tack och lov. Bjud upp till dans, det blir roligare då. :)

 

GAIS

Så otroligt kraftlöst och idéfattigt, mitt kära Gais. Varför skall ett lag som spelar medioker superettafotboll påverka mig? Jo det är mitt lag, ett lag som mitt hjärta bankar hårt för. Då vill jag se ett spel där spelarnas och tränarens hjärta bankar ännu hårdare, men nä…inte just nu…

…men i nästa match, då jäklar…

Höstens luft är ren och klar.

Kramas mycket


Vår hemsida:  www.saldoredo.se

Eller gå in på Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Saldo-Redovisning/180965491926501?ref=bookmarks

Saldo Redovisning

Upplandsgatan 24 & 27

113 60  Stockholm

08-30 73 00

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00