Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Rätt siffror & roligt på jobbet.

Det är kombinationen som skapar resultatet.

Säg JA,

det blir roligare då.

:)

Elena4
Alex2

Saldo Redovisning – 6 oktober 2015

FARs Branschdagar 2015

Saldo deltog live på den första dagen av FARs otroligt välbesökta branschdagar. Vi representerade en byrå som idag arbetar med ett starkt driv i den digitala världen. Enligt branschen har enbart ca 20%(vissa tror på en lägre siffra) börjat att titta på en digital lösning. Det känns som en otroligt låg siffra tycker vi och känns extremt fegt av branschen att inte ha kommit längre än så. Saldo är i vilket fall sjukt stolta att få denna uppmärksamhet och att också få vara en del av den digitala utvecklingen.

http://www.far.se/

Årets Framtidsbyrå

Saldo Redovisning var ju en av sex nominerade byråer till priset Årets Framtidsbyrå. Ett pris som delas ut varje år av vår branschorganisation FAR. Fantastiskt stolta och jäkligt malliga till denna nominering.

Vann gjorde Grant Thornton mycket välförtjänt. Saldo var den byrå som utmanade hårdast i slutet, men vi är tacksamma och glada att kunna utmana en sån gigant som Grant Thornton. Vi säger GRATTIS till segern!! :)

Här kan ni läsa om nomineringen.

http://t.co/paXGG6cJxV ‪#‎FARbransch15‬ http://t.co/2QGO24rGro

Fritid

Alla har vi någon form av intresse utanför de dagliga timmarna på jobbet, eller hur?!. Men av någon dum anledning hittar vi tolv tusen ursäkter till att faktiskt inte engagera oss i detta stora intresse särskilt ofta. Det är dumt. Du har ett liv och inget annat. Lova dig själv, bara dig själv, ta ingen hänsyn till någon annan, bara dig själv, att faktiskt göra just det som du vill och som du mår bra av. Japp, så har vi fått en ännu gladare människa och faktiskt en bättre företagare. Sicken enkel lösning, eller hur. Ja men gör det då. Gladare människor skapar bra företag.

Sveriges hjältar!!

Kan inte säga det nog, men alla som driver ett företag idag är absoluta hjältar. Alla dessa timmar som var och en lägger ner på sina företag, alla dessa oändliga funderingar, frågor och lösningar som varje företagare stöter på dagligen, alla inköp, alla skatter, alla löner till de anställda. Det är massor av människor som försörjs av dessa företag i Sverige idag.

Om det inte fanns den mängd företagare vi idag har i detta land skulle Sverige gå i konkurs, garanterat. Sverige behöver fler företagare som jobbar massor av timmar för sin försörjning och som då inte behöver belasta den svenska statskassan. Det kan vi alla vara överrens om.

Det är ni som får hjulen att faktiskt snurra överhuvudtaget. det är i dessa led reformer och stimulanser skall ges. Det är den investeringen som ger mest tillbaka till landet Sverige. Japp, så är det!! :)

 


Ge tjejer en utbildning

JOHA fonden hjälper tjejer i Tanzania till att faktiskt få en utbildning. Dessa tjejer har inte en chans till en utbildning utan denna insats.

Saldo tycker detta är enormt viktigt. Om vi skall få en förändring och en jämlik värld måste alla få chans till utbildning, därför vill vi vara en del av detta. Vi vill att du också skall vara en del av detta tillsammans med oss.

Bli månadsgivare – Be din bank göra en stående överföring till PG 90 06 07-3 varj månad. varför inte 500 kr per månad.

Eller gör som vi, skicka ett årligt bidrag, vi ger 15.000 kr per år.

Det är viktigt med engagemang!!

www.johafonden.com

Lisbeth Palme är hedersordförande

 

Gais

Ja, nu börjar jag snart gråta. Jag vet inte vad jag skall skriva om när det gäller detta fantastiska gäng som gör allt annat än att vinna matcher. Laget har landat på en isbana som sluttar brant nerför där det finns alltför få grenar att greppa tag i på vägen neråt. Tre omgångar kvar, två poärng från kvalplats, gud förbjude… gulp.(ingen Gaisare glömmer aldrig 2012, även om vi borde, detta ser inte mycket ljusare ut)

Kämpa mitt kära Gais, kämpa.

 

 

Brittsommaren tog oss med på en riktigt härlig väderresa men även den är tvungen att släppa taget till förmån för det oundvikliga något kyligare tillstånd. Det kallas årstider.

 

Kramas mycket, det blir varmare då

 

#bra

:)


Vår hemsida:  www.saldoredo.seEller gå in på Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Saldo-Redovisning/180965491926501?ref=bookmarks

Saldo Redovisning

Upplandsgatan 24 & 27

113 60  Stockholm

08-30 73 00

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00