Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Elena3
Saldo ute2
Alex2
Matias3

Hej,

Första månaden på det nya året avklarat. Ett kraftprov. Så är det varje år, lite som första snön, du vet att den kommer och ungefär när men när den kommer så är du helt tagen ändå. Människan är ett märkligt fenomen, lite som om vi inte vill veta av vissa saker eller så har vi sjukt taskigt minne.

Men nu är det februari och vi har huserat i våra nya sköna, fina, ljusa, luftiga lokaler i snart två månader. Massa kvar att göra men det är väl det som är charmen med livet att man aldrig blir klar. Såsom Saldo i sig själv, vi vill mer. Vi söker med ljus och lykta efter en kvalificerad redovisningskonsult alternativt en revisor som vill med oss utveckla Saldo till att bli ännu bättre, vi har något som känns som en liten guldklimp, nu skall vi bara polera upp den en aning.

Vad händer 2012?

Lägre restaurangmoms, vilket är mycket bra för alla mindre krögare som äntligen kan få ut något som närmare sig skälig lön alternativt kunna anställa ytterligare personal för att inte behöva jobba dygnet runt.

Strukturera upp er verksamhet i hur ägandet ser ut. AB eller inte, ägarbolag eller inte. Tjäna pengar på detta.

Höger och vänster kommer att trappa upp sin kamp om vem som snor flest väljare i mittenfållan och kämpa om vem som är mest vänster eller höger eller om det var höger eller vänster eller vad det nu vad, dom vet ju inte själva, och egentligen spelar det ingen roll längre. Lite grann som fotboll faktiskt, förut fanns det klubbkänsla i massor nu byter spelarna klubbar beroende på slantarna och klubbarna blir bara varumärken utan innehåll. Mitt kära Gais, även dom. livet förändras även du och du. Faktiskt, hur märkligt det än låter så gör vi det. Kanske tur det. :)

Vi har en mängd olika drivna företagare som är våra kunder, vi kan koppla ihop er med varandra om ni önskar. Det kan bli en skön katalysator. Prata med oss för att kunna matcha rätt.

Vi vill undvika en hel sjö av naturkatastrofer, ekonomiska kollapser och knäppgökar med skjutvapen på öar som har för sig att dom är den största makten i livet.

Fram för mer kärlek, då blir jag glad.

Puss på er alla.

/Mattias

Snart har vi nya bilder på Saldoredo.se. tack vare sköna Fotograf Urban Jören

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00