Matias2
Mattias2
Margareta5

Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Margareta1

Sitter just nu i min kära hemstad Göteborg efter ett besök hos min mor som tyvärr ej längre är så stark. Det är så livet ser ut och därför gäller det att ha det så kul och må så bra som möjligt under tiden man själv kan styra över det.

Det är vad och hur Saldo önskar fungera. Det måste finnas glädje och driv i det du gör. Vi känner en enorm glädje av vårt arbete på Saldo och att vi sakta men säkert bygger en byrå med en stark bottenplatta med många ben och en bred kunskap.

Saldo – en auktoriserad redovisningsbyrå

 I veckan kommer vi att kunna kalla Saldo för en auktoriserad redovisningsbyrå. En viktig del i vårt arbete. Detta gör att vi följer upp de steg för att stärka upp kunskapen inom företaget och öka säkerheten och tryggheten mot våra kunder och samarbetspartners.

Förvaring av bokföringsmaterial

Under alla år har det varit lite av ett problem med att förvara gammalt bokföringsmaterial. Det åker oftast upp på vind eller ner i källare och utsätts då för risken att det kan förstöras på något sätt, även att ibland då man behöver gå tillbaka flera år för att finna ett underlag så letar man sig fördärvad. Nu finns det en lösning genom ett samarbete som vi har gjort att kunna förvara ert material på säkert sätt under alla de åren de måste förvaras. Vi behöver bara ert godkännande så att vi kan köra ut alla de pärmar som vi ej behöver ha tillgängliga för stunden. Kostnaden för detta är 3 kr/pärm/månad dvs 36 kr/år. Detta är nog en av de billigaste försäkringarna ni kan ta för att säkerställa förvaringen av ert bokföringsmaterial. Ytterligare en fraktkostnad om 100 kr för alla pärmar tillkommer. Detta är inte under vår omsorg men vi finner denna lösning ytterst bra och fördelaktig. Vi har idag en hel del äldre material som vi antingen kör till denna säkra förvaring eller att ni kommer och hämtar materialet hos oss. Ni väljer vi utför!

Försäkring

Vi önskar att alla skall ha försäkringar som täcker varje person och varje företags behov. Vi kan, om ni inte tidigare har; sätta er i kontakt med kompetenta försäkringsmäklare för att hitta en riktigt bra lösning för dig och ditt företag. Försäkring är viktigare än ni tror. Se över detta. Vad händer tex om ni landar i en rättstvist? Kan man få ersättning då?

Imorgon blir det tåg upp till Stockholm igen, tåg är ett underbart sätt att resa på.

Sist vill jag rikta ett tack till AIK som vann mot Gefle senast, den vinsten kan göra att Allsvenskan får behålla AIK, vilket gör mig glad för då kan jag få lov att se mitt kära GAIS spela i Stockholm en extra gång nästa år. Nu skall bara Syrianska upp vilket gör det än mer intressant.

Må gott

Mattias

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00