Madeleine1
Mattias5
10353542_849166555106388_1439824403634832909_n
Elena3
Matias2

Hej,

Saldo Fakturor

Först en information om alla roliga fakturor som kommer från oss, månadens stora glädje i era brevlådor) :)

Denna glädje kommer att byta plats från era brevlådor till eran mailbox. Detta är såklart bra mycket smidigare och snabbare. Förutom det så är det helt i linje med vår miljövilja. Vi vill på sikt minska ner all pappersmängd som vi alla hanterar. Detta är då ett ypperliggt sätt. Vill ni ha hjälp med er hantering digitalt så vet vi hur. Alltså från och med nästa faktura kommer ni att finna den i er mailbox(självklart bara om ni kan ta emot den på det sättet).

Digitalt arbete

Under hösten har vi fokuserat på att finna effektivare vägar digitalt för att minska pappersmängden och för att minska ert administrativa arbete, vi kommer att se över kund för kund för att om möjligt finna en bättre väg för var och en av er. Minska er postskörd varje dag tex är ett sätt. Effekten blir dessutom en snabbare uppdatering av bokföringen vilken är grymt trevligt.

Fler kunder

Glädjen för oss är att vi stadigt får fler kunder och dessutom riktigt trevliga kunder, det gör livet ännu roligare för oss. Tack för det. Vi har idag drygt 200 kunder av alla de slag, om det är något ni söker förmedlar vi gärna kontakten.

Nyheter

Nästa år kommer vissa av er att behöva lämna en inkomstdeklaration två gånger. Detta beror på att inlämningen av deklarationer kommer att förändras för alla bolag. Inget mer uppskov för dessa och dom skall lämnas in sex månader efter bokslutsdagen dvs det kommer att ske senast i samband med att årsredovisningen skrivs på. Bra tycker vi då arbetsbördan fördelas ut under året. Privatdeklarationerna kommer att vara som förut. Nytt dock där är att alla som idag redovisar sin moms en gång om året i sin inkomstdeklaration kommer att lämna in den senast 1,5 månader efter bokslut i en skattdeklaration. Easy! :)

Utdelning

Rätt lön rätt utdelning, har ni koll?

…och lite fotboll

När Sverige låg under med 4-0 mot Tyskland kunde äntligen hela svenska folket känna hur vi Gaisare har mått under hela denna säsong. Sedan vände Zlatan & co till en mycket vacker och fantasisk utveckling. Tack för den!! För Gais fortsätter dock hopplösheten och den något negativa spiralen till följd av att vi nu erbjuds en plats i landets andra divison, nämligen Superettan. Men vi är glada ändå, för vi är inte vana att vinna eller få framgång så detta känns mer som det brukar göra med detta sköna gäng. Lidelsen är vårt signum, och vi kommer alltid igen, nån gång!! :)

Puss o kram

Mattias Segerbrand
Saldo Redovisning
0708-30 34 20
mattias@saldoredo.se

Följ oss på Facebook

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00