Alex1
marcus7
Saldo ute2

Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Marcus6

Saldo har flyttat

Äntligen efter ca 11 år i vår gamla lokal har vi tagit steget till en större. Denna gigantiska flytt ägde rum till kvarteret bredvid. Det innebär att vi hänger kvar i underbara Vasastan. Vi finns nu på Upplandsgatan 24, ni är fantastiskt välkomna dit. Ta med blommor, det tycker vi om. :)

2011 har varit ett intressant år, med två nya medarbetare, Natalia och Pernilla, en flytt till Upplandsgatan och ett gäng nya kunder. Det är så klart skönt och härligt att få bekräftelse på att vi är på väg åt rätt håll i vårt arbete. 2012 kommer att gå till att ytterligare säkra upp våra system och att finna en dynamisk möjlighet till att våra kunder kan ta fördel av varandra för att där finna nya vägar till expansion.


Nya medarbetare

Vi letar konstant efter nya medarbetare, vi söker nu efter en kvalificerad redovisningskonsult/revisor som vill springa tillsammans med oss. Känner/vet ni någon som vill arbeta hos oss, säg till i så fall.

Lokal överlåtes/uthyres

Vi har ju dessutom en lokal till någon som önskar. Vår gamla ca 70 kvm på Västmannagatan 27, överlåtes alternativt hyres ut

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Trots en kraftig brist på snö och julkänsla så önskar vi alla världens bästa jul och ett ännu bättre nyår. Vi är sporadiskt igång under helgerna. Från den 9 januari är vi i stort sett fulltaliga igen.

Pussar och kramar

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00