Madeleine2
10353542_849166555106388_1439824403634832909_n
Alex2

Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Hej,

Fakturor

Eftersom den digitala världen gör stora framsteg hela tiden så väljer vi att skicka alla våra fakturor via mail istället för papper som vi alltid har gjort. En enorm besparing i både papper och tid. Detta gör att ibland kan någon faktura sitta kvar/glömmas i er mail och då inte betalas. Det är ju dumt, kolla mailen så att inte fakturan blir sen och en massa onödiga extraavgifter kommer till.

Vi arbetar mer och mer med inscanning/mail av fakturor och leverantörsfakturor mot/för våra kunder. Detta spar en massa tid för er då framförallt ingen mer post landar i er dörr full av räkningar, den kommer nu direkt i bokföringen och var ni än är så kan dessa fakturor attesteras via datorn för att sedan skickas för betalning. Smidigt, tänk på det om ni vill närma er nutid/framtid. :)

God Jul och ett gottare nytt år

Eftersom hela Sverige stänger under denna tid då klämdagarna ligger som dom gör så tycker jag att du skall göra det också. Ta ledigt, sov länge, åk lite skidor eller ta en promenad. Gå till stallet, rid eller klappa på en häst. Åk till solen och bli varm i kroppen. Men framförallt njut och krama på varandra mycket och länge, det blir mer spännande då. :)

Saldo kommer att vara lite glesbefolkat under denna tid men vi nås via mail och sms.

Vi syns glada och fina nästa år, tack för allt, tack för detta år. Vi är extremt tacksamma och stolta för att vara en del av er vardag!

Puss o kram

Mattias Segerbrand
Saldo Redovisning
0708-30 34 20
mattias@saldoredo.se

saldoredo.se

Följ oss på Facebook

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00