Årskrönika – Saldo 2020 | Saldo redovisning

January 1, 2021

Årskrönika – Saldo 2020

 

Det tyngsta året i vår livshistoria är över, tack å hej då, nu 2021 är det din tur att lysa.

 

-       Kommer vi att resa igen?

-       Kommer vi att våga åka kollektivtrafik igen?

-       Kommer vi att arbeta från en gemensam arbetsplats igen?

-       Kommer vi krama varandra igen?

 

Svaret är JA på allt detta. Människan har ett gigantiskt behov av närhet och få ett utbyte av andra människor. Det är då vi verkligen utvecklas, allt annat är en lögn. Men en större frihet att få välja sin arbetsplats kommer att vara en självklarhet.

Ordet för 2021 är: Tillsammans - kom ihåg var du hörde det först. 😉

 

Vi har kämpat, gråtit, skrattat, knutit näven tillsammans med våra kunder under 2020. Vi har sökt alla möjliga stöd för våra kunder, förhandlat om hyror, betalningsvillkor, skjutit upp skatter….men det viktigaste arbete har varit att lyssna och förstå hur personen/personerna bakom företaget mår och hur företaget bäst kan balansera sin ekonomi med de förutsättningar som har varit under året med sänkta omsättningar, utsuddade vinster. Denna kamp har varit härlig och oftast positiv. Våra kunder har absolut tappat lönsamhet, omsättning men ofattbart nog har det varit hanterbart i de allra flesta fall. Detta har vi alla gjort tillsammans med våra kunder och partners som vi arbetar med. Bra gjort helt enkelt. Detta tänker vi ta med oss in i framtiden, därför är vikten av ordet tillsammans så viktig.

 

Även på Saldo har vi kämpat, knutit näven och satt upp mål för oss själva. Mycket svett och tårar tillsammans med en massa glädje har gjort det möjligt att öka omsättningen samtidigt som vi har dubblat vinsten från 2019. Vi har valt att inte permittera en enda minut, inte sökt stöd av något av alla stöd som har funnits under året. Vi har dessutom kunnat ge en bra bonus till alla på Saldo. Något som vi är extremt stolta för.

 

2020 har lärt oss vad vi behöver göra för att ge Saldo en ännu större kraft in i framtiden och för att ge alla våra kunder ett ännu större mervärde av vårt arbete. Låt oss få återkomma med detta under det gyllene året 2021.

{{cta}}

 

Mental höjd

Detta är en sak som jag redan nu kan nämna. Att driva företag handlar sällan om pengar, det handlar om hur du mår och beter dig mot andra människor. Därför kommer vi att arbeta tillsammans med Carl Elfgren Nyström, denna så högt uppskattade tidigare lagkapten för vårt kära Gais. Nu har han valt att lämna Gais då han med familj önskade att flytta upp till Stockholm, bra för Saldo, mindre för Gais. Carl, eller Calle passar bättre, skall hjälpa oss med vår personliga utveckling och lyfta oss till vår egen mentala höjd. Det handlar väldigt mycket om det mentala och att våga ta steg framåt för egen utveckling och då hjälpa våra kunder till deras egen utveckling. Vi är extremt glada för att Calle vill ta sig an oss till vår mentala höjd. Skall bli grymt spännande att se vart detta tar vägen.

 

Varför?

Vi har en tro på att driva företag tillsammans med andra för att det är då vi utvecklas mest och vi alla får dessutom mycket roligare på denna resa. Vi tror på att lära oss av andra, men starkt tro på vårt inre hur vi själva önskar se ut, agera och utvecklas. Det är då, enligt oss du själv blir en stark lysande stjärna på himlen. Vi vill inspirera, reta och störa vår omgivning, medarbetare, kunder, konkurrenter och andra branscher till att skapa något unikt, bra och givande för sina kunder som varje person som befinner sig på denna båt kan vara stolt över.

 

Vi har en plan för 2021 och den längtar vi att få göra till verklighet.

 

Häng med, för du är ju en del av oss. 😊

Mattias Segerbrand

Kreativ ledare

Saldo Redovisning

Get up to speed with "Unlocking Carbon"
Subscribe to our newsletter to get fresh insights and news on all things carbon markets.
Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Länk till Saldos Facebook
Söker du redovisningshjälp?

Vi kan redovisning. Hör av dig, så tar vi det därifrån.

Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form.