Mental coach - Alla behöver en Calle på sitt företag | Saldo redovisning

5/20/2021
Skriven av: 
Mattias Segerbrand

Mental höjd, vad fasen är det?

Det lär Calle oss på Saldo, och tack vare det utvecklas vi snabbare som företag och varje medarbetare får verktyg till att uppnå sin fulla potential.

 

När ditt egna huvud envist berättar för dig själv vad som är bäst och hur du bör vara, eller kanske kritiserar dig själv för hårt eller ältar osanningar kan det vara svårt att växa. Men om ditt huvud åtminstone fattar att du inte kan klara av allt på egen hand, ja du då har du kommit långt.

 

Det är då Calle gör entré och succé.

 

Mental höjd, det är grejen.

 

Att vi släppt in denna fantastiska kille, det ångrar vi aldrig! Utöver sin lärarexamen har han varit lagkapten i fotbollslaget GAIS i flera år och han dessutom en sjukt trygg och positiv kille. Han är mästare på att få andra att lyssna och på ett pedagogiskt sätt förklara hur varje person kan utvecklas genom att sätta upp mål och tänka rätt. Inte konstigt att alla är supernöjda och supertaggade inför de möten dom har med Calle. Saldo växer mentalt och det är fantastiskt att se varje person höja sig lite till. Personlig utveckling i sin vackraste form och vi älskar det.

 

Calle lyfter in, med mycket enkla och tydliga knep, en självbild i varje medarbetare som gör att ryggarna sträcks, huvuden höjs och samtal med kunderna blir fler och innehållsrikare. Men det största och absolut häftigaste med allt detta är att varje individ tar ett steg till. Den utvecklingen slår allt annat, att se varje person gå framåt får oss att skaka av lycka och får oss att känna en enorm tacksamhet till att vi tog det här steget med Calle.

 

Det finns inga pengar i världen som kan ersätta den glädje vi känner för var och en som får chansen att göra denna utvecklingsresa. Sen att duktigare konsulter förmodligen kommer ge oss nöjdare och gladare kunder, vilket på sikt ökar omsättningen för att fler vill anlita oss, det är en bonus.  

Det är som sagt människan, personen, som gör allt detta värt det. Att se alla ta steg fram i sin egen personliga utveckling gör att vi känner oss så otroligt stolta. Det är ju detta allt handlar om, skit i framgång för företag, mer pengar i påsen, ett allt effektivare arbete, det kommer per automatik, men kärnan i att driva företag, bygga företag, utveckla företag är precis det här. Att se alla medarbetare utvecklas som människor, det är den absoluta kärnan i vår vilja att driva företag, allt annat är en bisak.

Saldo älskar att starta, driva och utveckla företag när det finns riktiga människor på plats som kan och vill göra skillnad.

 

Tack Calle för att du hjälper oss att stärka vår förmåga att skapa ett ännu bättre Saldo.

 

Alla behöver en Calle på sitt företag.

 

Calle är:

Carl Elfgren Nyström

Grundare och delägare av GIGI DAY AB

Personlig- och organisationsutvecklare för mental höjd

www.elfgrennyström.se

CarlElfgren Nyström på Linkedin

 

Läs om redovisning
Kontakta din redovisningsbyrå idag
Kontakta oss
Kontakta din redovisningsbyrå idag.
Kontakt
Kontakta din redovisningsbyrå idag
Kontakta oss
Årskrönika - Saldo 2022

Årskrönika - Saldo 2022

12/29/2022
Länk till artikeln
Traktamente 2022 & 2023 - vad är det och hur fungerar det?

Traktamente 2022 & 2023 - vad är det och hur fungerar det?

10/13/2022
Länk till artikeln
Förmånsbeskattning - vad är det och hur fungerar det?

Förmånsbeskattning - vad är det och hur fungerar det?

10/13/2022
Länk till artikeln
K2 och K3: vad är skillnaden och vilket regelverk ska du välja? | Saldo redovisning

K2 och K3: vad är skillnaden och vilket regelverk ska du välja? | Saldo redovisning

9/2/2022
Länk till artikeln