Bokföringsfirma

Letar du efter en bra bokföringsfirma i Stockholm? Välkommen till oss på Saldo Redovisning. Med sexton erfarna och kompetenta medarbetare tar vi gärna hand om din bokföring för att ditt företag ska bli så lönsamt som möjligt.

Vår bokföringsfirma ligger på stökiga Söder i Stockholm och till skillnad från andra byråer arbetar vi inte bara med ett resultatfokus, utan också för att du ska hitta glädjen i företagandet och förstå precis vad alla siffror betyder. Genom att anlita oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och lättanvända ord och råd.

Vi är en nytänkande bokföringsfirma som arbetar digitalt, något som resulterar i både ett effektivt arbete och en bättre miljö. Fördelen med oss är att vi är tillräckligt stora för att alltid vara tillgängliga och tillräckligt små för att vara personliga och engagerade i varje kund.

Bokföringsfirma

Kontakta vår bokföringsfirma på Söder

Vi ser fram emot ett långsiktigt och personligt arbete när du anlitar oss. Som bokföringsfirma i Stockholm kommer vi att göra allt och lite till för att din verksamhet ska blomstra genom att sköta din bokföring på bästa sätt.

För att komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på webben.

Vi på Saldo arbetar digitalt med bokföringen och bolagsutveckling. Vi gör mycket mer än bara årsredovisningar och bokslut.

Saldo Redovisning
"Probably the best Redovisningsbyrå in the world"

Stolta och kunniga med en gigantiskt stor påse med ödmjukhet, glädje och kärlek.
Vi arbetar varje dag med våra kunder som vi tycker om och
som respekterar vår jord, andra människor och ursprung.

Vår kunskap gör dig lönsam, så enkelt är det!