Alex2
Elena3
Margareta5
Margareta1

Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Bokföringsfirma

Din bokföringsfirma i Stockholm
Letar du efter en bra bokföringsfirma i Stockholm? Välkommen till oss på Saldo Redovisning. Med tolv erfarna och kompetenta medarbetare tar vi gärna hand om din bokföring för att ditt företag ska bli så lönsamt som möjligt.

Vår bokföringsfirma ligger i Vasastan i Stockholm och till skillnad från andra byråer arbetar vi inte bara med ett resultatfokus, utan också för att du ska hitta glädjen i företagandet och förstå precis vad alla siffror betyder. Genom att anlita oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och lättanvända ord och råd.

Vi är en nytänkande bokföringsfirma som arbetar digitalt, något som resulterar i både ett effektivt arbete och en bättre miljö. Fördelen med oss är att vi är tillräckligt stora för att alltid vara tillgänliga och tillräckligt små för att vara personliga och engagerade i varje kund.

Kontakta vår bokföringsfirma i Vasastan

Vi ser fram emot ett långsiktigt och personligt arbete när du anlitar oss. Som bokföringsfirma i Stockholm kommer vi att göra allt och lite till för att din verksamhet ska blomstra genom att sköta din bokföring på bästa sätt.

För att komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på webben.

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00