Kontakta oss

Bli en del av Saldo

Som kund blir du en del av Saldo med all den kunskap, utveckling och nätverk vi har med oss dagligen. Gör som massa andra framgsrika företag, anlita oss!

Outsourcing

Vi har tagit över ekonomiavdelningen massor av gånger för olika företag. Vinst varje gång.

Några av fördelarna med att outsoura er ekonomifunktion till oss:

•       Ni får mer resurser över till företags kärnverksamhet och kan fokusera på det som genererar intäkter.  

•       Vi kommunicerar gärna och delar med oss av vår ekonomiska spetskompetens.  

•       Vi växer tillsammans med er och hjälper er i era utvecklingsprocesser.  

•       Uppdatering av er ekonomi sker i realtid, ni kan närmast streama redovisningen. 

•       Vi älskar siffror, så ni kan vara säkra på att dem stämmer.  

•       Ni sparar pengar då antalet anställda inom ekonomi och administration minskar.  

•       Anställ andra funktioner i bolaget, ni har numera plats på kontoret.

Redovisning

Detta är som att sätta in nyckeln i en bil, det skall bara funka. Ingen skall behöva meka med motorn, då systemet vi har är smart uppbyggt, finslipat och effektivt. Tro oss, detta kommer att spara en enorm energi för dig som kund hos Saldo. Du skall bara följa våra fyra steg, inget mer. Du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av livet.

Affärsutveckling

Att utveckla affärsverksamheter har vi gjort de senaste trettio åren, det sitter i ryggmärgen. Din vilja, kunskap tillsammans med vår vilja och kunskap gör att din verksamhet kan utvecklas i den riktning vi alla önskar, d.v.s. åt det hållet som du vill för att ditt liv skall passa in i ditt företagande.

Bokföring

Bottenplattan i redovisning, debet och kredit. Detta så fruktansvärt tråkiga men nödvändiga. Vi tycker heller inte att bokföring är det roligaste i livet men det som kommer ut från bokföring är det vi brinner för d.v.s. din redovisning och den möjlighet att faktiskt kunna påverka företagets utveckling genom bokföringen. Och dessutom automatiserar vi upp det mesta så bokföringen i din värld knappt märks. Hokus pokus.

Lön

Lön är den mest känsliga delen i varje företag. Den måste bli rätt. Detta är varje företags viktigaste del för att stärka och bygga upp en långsiktigt relation till sina anställda. Rätt lön är en framgångsrik struktur. Semester, sjukavdrag, vab, pension, ersättningar, förmåner.... Ja det är en del att hålla ordning på, men framförallt skall rätt lön utbetalas på rätt tid. Det löser vi såklart. Du skall kunna sova gott på natten, det är viktigt.

Lönsamhet

Vi kan entreprenörskap och vet hur man blir lönsam, förutom det är din redovisning uppdaterad dagligen vilket gör att vi tillsammans har full kontroll på dina siffror vilket gör att vi planera verksamheten bättre och lönsammare. En annan viktig del är att ta fram varför du driver ditt företag, vad vill du uppnå, vilken profil vill du ha? Jobbar vi rätt här kommer det även att bli lönsamt utan att för den skull fokusera på lönsamhet.

Rapportverktyg

I alla år har ekonomin och besluten för framtiden grundat sig enbart i vad som har hänt bakåt i tiden. Vi ska absolut lära oss av hur historien har sett ut, vad vi har gjort fel och vad vi har gjort rätt, utan tvekan är det så. Men vi vill mer än så, vi på Saldo vill se in i framtiden. Denna spåkula som vi skapat i form av ett riktigt smart rapportverktyg kommer förnyas löpande med spännande funktioner. Allt för att ditt företagande skall bli roligare och mer givande i alla former. Ja varför inte lite mer cash i fickan eller lite mer tid med nära och kära.

Saldos effektiva fyra steg

Efter flera års arbete med digitalisering och automatisering smög sig ett arbetssätt upp som har visat sig vara extremt lyckosamt och effektivt. Det innebär att våra kunder enbart skall göra fyra saker i sin redovisning, så gör Saldo resten.

Du skall göra följande.
- Göra dina egna fakturor och skicka via mail eller e-faktura
- Godkänna de fakturor som du skall betala, bara säga ja eller nej, inget mer
- Fota dina kvitton via appen.
- Berätta vilken lön du önskar.
Sen gör vi allt annat

Allt papper försvinner från ert bord vilket skapar en klart större frihet i er verksamhet. Vi vill inte ha dig hos oss för att lämna papper, vi vill träffa dig för att prata utveckling av ditt företag och hur du mår och trivs i ditt företagande. Dörren är alltid öppen för dig.
Enkelt, effektivt och ruskigt smart.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden som konsulter inom redovisning
Fakturera

Ni gör din egna kundfakturor i vårt ekonomisystem, detta ger en fantastisk överblick på era kunder, alltid uppdaterat och alltid rätt bokfört. Är det behov av påminnelse så löser Saldo det. Du skall bara skapa fakturan och trycka på skicka.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden som redovisningskonsulter
Leverantörer

Fakturor från era leverantörer skickas direkt som pdf eller e-faktura in i vårt ekonomisystem, ni godkänner fakturan via en app. Vi betalar och uppdaterar reskontran. Kan inte leverantören skicka en pdf eller e-faktura så skickas denna faktura direkt till vår post så scannar vi in den.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden inom redovisning
Kvitton

Enklaste appen i världen, ni fotar alla kvitton/utlägg i vår kvittoapp, skickar sedan in dom till vårt ekonomisystem. klart.
Vi betalar ut utlägget direkt mot lön ifall ni önskar det.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden som redovisnings konsulter
Lön

Alla anställda registrerar sina avvikelser, sjuk, VAB, semester mm i vårt system, ni attesterar. Saldo betalar ut lönerna och deklarerar till Skatteverket. Har vi ett externt löneprogram synkar vi det med vårt ekonomisystem.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelade. Vi hör av oss så snart vi kan.
Något gick fel.. Testa igen eller ring oss på 08-3073 00