Matias3
10353542_849166555106388_1439824403634832909_n

Redovisning
& affärsutveckling

Vi vet att det hänger ihop!

Elena4

Saldo Redovisning – 1 oktober 2017

 

Efter två års tidigare nomineringar vann vi – Saldo Redovisning –

det fantastiskt prestigefyllda priset

”Årets Framtidsbyrå”

som vår branschorganisation FAR delar ut varje år. Det viktigaste priset branschen har.

 

 

Årets Framtidsbyrå 2017

Saldo Redovisning

Vi är extremt stolta, tacksamma och jävligt glada för detta pris, då vi har kämpat enormt för att skapa vår byrå så som den är just nu med fokus på effektivisering kring det digitala. Detta för att ge våra kunder och oss själva en grym produkt att arbeta med som underlättar vår allas vardag och faktiskt ger ett mervärde. Har vi bra teknik skall vi använda den och dela med oss av den, så enkelt och så riktigt.

 

Detta är juryns motiveringen till vinsten, vackra ord tycker vi:

Saldo Redovisning har genom envetet arbete och med stort mod visat att man tagit framtidsfrågorna på största allvar. Utifrån insikten om att digitalisering handlar mer om ledarskap än teknik har byrån målmedvetet utvecklat ett framgångsrikt förändringsledarskap baserat på tydliga värderingar och stor medvetenhet inom såväl hållbarhets- som mångfaldsfrågor. I en miljö präglad av glädje, ansvar och hårt arbete har byrån skapat en stark attraktionskraft för både kunder och medarbetare. Saldo Redovisning visar att man inte bara är 2017 års framtidsbyrå. Saldo Redovisning är verkligen en framtidens byrå.

https://www.far.se/nyheter/2017/september/arets-framtidsbyra-2017-saldo-redovisning/

Livet

Alla har vi någon form av intresse utanför de dagliga timmarna på jobbet, eller hur?!. Men av någon dum anledning hittar vi tolv tusen ursäkter till att faktiskt inte engagera oss i detta stora intresse särskilt ofta. Det är dumt. Du har ett liv och inget annat. Lova dig själv, bara dig själv, ta ingen hänsyn till någon annan, bara dig själv, att faktiskt göra just det som du vill och som du mår bra av. Japp, så har vi fått en ännu gladare människa och faktiskt en bättre företagare. Sicken enkel lösning, eller hur. Ja men gör det då. Gladare människor skapar bra företag.

Utdelning

 

Det något fåniga namnet 3:12 reglerna eller mer vanligt ”utdelning från ett fåmansbolag”. Dessa regler höll ju på att ändras i höstens budget men genom ett massivt motstånd och hot om att välta budgeten drogs detta förslag tillbaka. Vilket känns bra då det nya förslaget var fantastiskt mycket sämre dels ekonomiskt och dels för att de nya regler var extremt mycket mer krångliga, galet när vi faktiskt skall nå en förenkling för alla Sveriges företagare. Detta innebär att vi alla kan fortsätta vår resa med att bygga våra bolag med lust och värde på våra egna villkor. Tack för det!


Vill du utvecklas

 

Snabbare, bättre, mer lustfyllt?

Att driva företag är oftast jäkligt kul, men ibland också väldigt ensamt och hyfsat tungt. Vi kan, vi vet och vi kan dessutom göra din vardag lite mer intressant. Japp, det är sant. Vi kan tillsammans med dig gå igenom din situation och guida dig vidare i ditt företagande. Det blir roligare då.

Gais

Då var det dags igen, denna svåra stund för en supporter, ingen Gaisare glömmer nånsin 2012, även om vi borde, 2017 är även det ett år med skyhöga förväntningar men när oförmågan är stor av att göra mål kan vi inte annat se oss indragna i bottenstriden av landets andra divison – Superettan. Bättre än så är vi inte. Vi lever med den ständiga devicen ”en gaisare kommer alltid igen, alltid”. Japp och vi har ett enormt hjärta också, så vi står där även i nästa match och i nästa och hoppas och tror att nu, denna gång då…

Kämpa mitt kära Gais, kämpa.

 

 

Vilken höst vi har haft, varm och skön, eller hur. Mer sånt. älskar värme, men sen måste vi få snö och kyla, annars blir det jäkligt bökigt att träna till Vasaloppet, ett häftigt lopp att köra, skitlångt och otroligt jobbigt men kul. Konstig kombination egentligen. Är du sugen? Behöver du nån att träna med, säg till.

 

Kramas mycket,

det blir härligare då

 

#bra

 


Vår hemsida:  www.saldoredo.se

Eller gå in på Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Saldo-Redovisning/180965491926501?ref=bookmarks

Saldo Redovisning

Upplandsgatan 24 & 27

113 60  Stockholm

08-30 73 00

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00