Alex1
Elena3

Vi har en liten backspegel men en stor framruta

Mattias2
Margareta1

Hej,

Lokal
En fantastisk lokal på Västmannagatan 27 finns för uthyrning alternativt övertag. De den bifogade länken. Mitt i stan med direktingång från gatan. Flytta till egna lokaler är kul.
Klicka här :)

Ny personal

Therése Ströberg har nu börjat hos oss på Saldo. En tjej som har jobbat med redovisning i flera år och med hyfsat mycket skinn på näsan. Bra där. Vi säger välkommen till Therése och tack för att du vill arbeta hos oss.

Jul
Lucia idag, jul imorgon. Då skall det vara frid och lugn på torpet. Detta år är det dessutom en katastrof för alla arbetsgivare. :) Alla lovdagar infaller under veckans vardagar vilket innebär att det blir väldigt lite arbete utfört under julhelgerna. Saldo kommer att vara lite glesbefolkat under denna tid men vi nås via mail och sms.

2013
Vad händer nästa år? Ett fortsatt arbete kring struktur av bolag och bolagsform för många av våra kunder. En smidigare arbete kring er egen administration kan vi föreslå. Bolagsskatten sänks från 26,3% till 22%, detta gör att utdelning i ett aktiebolag blir än mer intressant. Jobbar ni rätt, rätt inriktning, rätt kunder osv…Stanna upp och tänk till ibland, det är både nyttigt och kul.

Njut av allt!
121212 glöm aldrig det! 😉

Puss o kram på er alla

Mattias Segerbrand
Saldo Redovisning
0708-30 34 20
mattias@saldoredo.se
saldoredo.se
Följ oss på Facebook

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00