En bokföringsbyrå du kan lita på i Stockholm

Som bokföringsbyrå sköter vi all din bokföring

Kontakta vår bokföringsbyrå i Stockholm

Vi har sexton erfarna och duktiga medarbetare som kan ta hand om din bokföring och hjälpa dig mot en blomstrande verksamhet.Vår bokföringsbyrå ligger centralt i Vasastan i Stockholm och vill du ha en riktigt bra byrå för att ta hand om din bokföring är det oss du kontakta. Vi ser fram emot ett starkt, givande och personligt samarbete och du är varmt välkommen att höra av dig till oss på mail, telefon eller via kontaktformuläret.

Det kan vara lite knepigt att sköta bokföringen själv om man inte har ekonomivana eller kunskap, så att överlåta den till en bokföringsbyrå med gedigen kompetens gör att du kan slappna av och lita på att den blir rätt. Dessutom sparar du tid och energi och kan lägga det på något du tycker är mer kul.

Som bokföringsbyrå i Stockholm arbetar vi med ett ungt och modernt mindset. När du anlitar oss för att ta hand om ditt bolags bokföring tar vi fram en arbetsmodell som passar just dig och vi arbetar mot företag där ägaren är aktiv dagligen i verksamheten. Genom att välja oss som bokföringsbyrå kan du lita på att den sker effektivt och med ett miljötänk, tack vare mycket arbete digitalt, via webben och scanning. Vi vill gärna arbeta nära våra kunder och fördelarna med oss är att vi är lagom stora för att vara tillgängliga men samtidigt lagom små för att kunna vara personliga. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder eftersom vi inte bara fokuserar på resultaten utan även att du ska trivas med din verksamhet och som företagare. Det gör vi genom att hjälpa dig att förstå siffrorna och vad de innebär i praktiken, något som gör oss till en unik bokföringsbyrå i Stockholm.

Ekonomiprogram som vi använder

Fortnox

Fortnox - Redovisning för dummies, ett extremt lättanvändbart system med rätt användning en otrolig hjälp till att skala bort administrativa arbetet för våra kunder men samtidigt ha full kontroll på alla siffror. saldo har stretchat systemet för att automatisera till en digital helhetslösning. du spar tid, energi och du kan sova gott om natten då vi säkerställer flödet.

Saldos egna rapportverktyg

Vi hittade inget rapportverktyg därute som vi tyckte om så vi gjorde vårt eget.
Vårt rapportverktyg är framtaget för att du skall få en klar bild av hur ditt företag mår. Här får du fram prognoser ekonomiskt och företagets likviditet ser ut kommande tolv månader. Helt enkelt jäkligt bra för att du skall få järnkoll på dina grejer. Enkelhet kombinerat med bra och tydlig information.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelade. Vi hör av oss så snart vi kan.
Något gick fel.. Testa igen eller ring oss på 08-3073 00