”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert”

– Pippi Långstrump –

Mattias6
Mattias5

Vårt företag!

Saldo Redovisning är en auktoriserad, digitaliserad och miljödiplomerad redovisningsbyrå.

Saldo Redovisning har varit verksamma i denna form sedan 1999. Vi är en byrå med en inriktning på ökad tillväxt där vårt mål är att skapa en positiv redovisningsbyrå som skall lysa starkt i Stockholm. Saldo arbetar långsiktigt med sina kunder för ett starkt och givande samarbete med inriktning på våra kunders lönsamhet och varje egenföretagares möjlighet att kunna njuta ännu mer av att just vara egen. Vår filosofi landar i hållbarhet och långsiktighet där människan utgör kärnan i allt företagande, balans i allt du gör ger en stark livskraft. Vi drivs inte enbart av resultatet utan också av att varje egen företagare trivs med sitt arbete och sitt företag. Vi hjälper dig att förstå hur företaget går, hur siffrorna ser ut och vad dom betyder, det är viktigt för ett bra företag, vi hjälper dig att förbättra dig och företaget.  Genom detta arbete får du ett hållbart och lönsammare företag. Det skall vara kul att vara egen – det blir roligare då.

Saldo är medlemmar i :

SRF – Sveriges Redovisningskonsulters förbund
FAR – Branschorganisation för auktoriserade revisorer och redovisningskonsulter

ÅRETS FRAMTIDSBYRÅ 2017-2018

Årets_framtidsbyrå_30 (003)mindre ännu

Efter att ha varit nominerad två år så blev det tredje gången gillt. Saldo redovisning vann detta prestigefullapris ”Årets Framtidsbyrå”. Stolta, glada och sjukt tacksamma för denna utmärkelse. Sveriges bästa pris i vår bransch och vi vann.

Läs de fantastiska orden i Juryns motivering: Saldo Redovisning har genom envetet arbete och med stort mod visat att man tagit framtidsfrågorna på största allvar. Utifrån insikten om att digitalisering handlar mer om ledarskap än teknik har byrån målmedvetet utvecklat ett framgångsrikt förändringsledarskap baserat på tydliga värderingar och stor medvetenhet inom såväl hållbarhets- som mångfaldsfrågor. I en miljö präglad av glädje, ansvar och hårt arbete har byrån skapat en stark attraktionskraft för både kunder och medarbetare. Saldo Redovisning visar att man inte bara är 2017 års framtidsbyrå. Saldo Redovisning är verkligen en framtidens byrå.

 

Läs om segern här – Årets Framtidsbyrå 2017 

Nominerade: Årets framtidsbyrå 2015

Nominerade: Årets framtidsbyrå 2016

Nominerade: Årets framtidsbyrå 2017

Våra kunder är företag i Stockholm som uppskattar korrekt bokföring, lättanvända råd och ett trevligt bemötande.

Snabbkontakt, vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00

Vi ringer dig.

Eller ring oss direkt:
08-30 73 00