Sofia Bengtsson in profile
Mattias Aphram in profile
Klicka här

Förenkla era processer och öka er tillväxt

Saldo ERP

Saldo ERP är den ultimata lösningen för att samla hela ditt företag i ett och samma ekosystem. Glöm admin och manuell input av data  – allt sker med automatik.

Innovativa och breda lösningar

Förenkling på helhetsnivå

Redovisning med mer än siffror

Redovisning handlar om så mycket mer än bokföring, det handlar om att förstå flödet innan och efter själva bokföringen; hur gör vi så att informationen som går in i bokföringen håller hög kvalitet och hur ser vi till att informationen som går ut ur bokföringen reflekterar verksamheten, och är förståelig? Med Saldo ERP sker allt detta med automatik.

Anpassade och fungerande system

Framgångsrik affärsstyrning kräver system som fungerar och är anpassade efter företagets unika behov. Med Fortnox som bas, skräddarsyr vi ett ekosystem med finansiella och administrativa lösningar som går hand i hand med just era processer och ekonomistyrning.

Innovativa finansiella lösningar

Varför går företaget bra eller dåligt och vad beror det på? För att fortsätta utvecklas och driva tillväxt behöver man inte bara förstå affären utan också ha verktygen att genomföra förbättringar. Med Saldo ERP får du båda delarna. Du får finansiella lösningar som både ger dig förståelsen bakom dina siffror och möjligheten att effektivisera din verksamhet.

Våra systemlösningar

Det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga och hela tiden ligga i framkant vad gäller bra och stabila system. Därför kan ni lita på att vi alltid leder kapplöpningen för branschens utveckling.

Hittar ni inte ert system nedan? Inga problem. Vi tar även fram skräddarsydda lösningar där vi skapar systemet du saknar.

Är du inte helt säker på var du ska börja?

Vi förstår att implementera nya system och processer kan verka överväldigande. Men varje förändringsresa börjar med ett första steg. Varför inte inleda den med ett möte?

Vi erbjuder just nu en konsultation i samarbete med Added.digital som kan vara precis det ni behöver. Vi kommer noggrant att granska era nuvarande system och processer för att identifiera möjliga förbättringar. Efter vårt möte presenterar vi en tydlig översikt av de förbättringsmöjligheter vi har identifierat och en plan för hur vi löser dem.

Skriv in er mail så kontaktar vi inom en timme
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi har rätt kompetens för att hjälpa er med smarta helhetslösningar

Referenscase

Nedan ser du några referenscase. Här kan du utforska verkliga framgångshistorier där våra skräddarsydda lösningar har förvandlat företagets verksamhet. Från förenklade faktureringsflöden till automatiserad bokföring. Välkommen till framtiden av affärsstyrning.

Automatiserad bokföring

The Local är en nyhetssajt där deras kunder betalar medlemsskap genom en prenumeration. Eftersom alla prenumeranter skiljer sig åt så krävs det att intäkterna bokförs på olika sätt. Prenumeranterna kan debiteras både månadsvis, kvartalsvis och årsvis. Intäkterna för prenumerationerna kan också komma ifrån hela världen, vilket gjorde att bokföringen för detta blev extra knepig. Tidigare gjordes bokföringen via stora excelark som var jobbiga att hantera, plus att det ökade risken för felmarginaler.

Idag har vi levererat en lösning som gör att allt detta sker helt automatiskt. Vi har byggt ett program som vi kör i slutet av varje månad som går igenom alla transaktioner och bokför alla intäkter på ett korrekt sätt.

Automatiserat och effektiviserat faktureringsflöde

Vi hjälpte vår kund Flowy att effektivisera och automatisera deras faktureringsflöden. Kunden hade tidigare påpekat att det tog lång tid att sammanställa alla fakturor varje månad. Dessutom var det ett problem att många fakturor skickades alldeles för sent.

Anledningen till fördröjningen av faktureringen var att de hade flera leverantörsfakturor som skulle faktureras vidare till sina kunder. Informationen för att sammanställa fakturorna var utspridd i flera olika excelark, vilket gjorde processen väldigt omständig och manuell.

Vi levererade en enkel webbaserad applikation som gjorde att alla exceldokument sammanfogades i ett gemensamt excelark. Automatiskt grupperade applikationen datan, baserat på vilken kund fakturan skulle skickas till. Som nästa steg kunde man sen välja att föra över fakturorna i Fortnox som sedan automatiskt skickade dessa till korrekt kunder.

Företaget spenderade enorma resurser på denna process, som tog 6 månader per år. 90% av den tiden läggs idag på annat.

Rapportverktyget för framtidens företag och redovisningsbyråer.

I detta projekt samlade vi in realtidsdata från Fortnox med syftet att använda AI för att generera automatiserade rapporter. Vi skapade en enkel webbapplikation där rapporterna visualiserades på ett användarvänligt sätt. Kunden gavs flexibiliteten att själv välja vilken typ av rapport de ville skapa, oavsett om det var en månadsrapport, kvartalsrapport eller andra specialanpassade rapporter.

Genom att utnyttja avancerade AI-algoritmer kunde vi effektivt identifiera avvikelser i datan och förstå den ekonomiska utvecklingen över tid. Vårt arbete resulterade i ett verktyg som inte bara erbjöd automatiserade rapporter utan också en möjlighet för kunderna att skräddarsy sin egen datavisualisering och analys baserat på deras unika behov.

Vi har rätt kompetens för att hjälpa er med smarta helhetslösningar

Vad är ett ERP-system?

Bild på när saldoredovisning äter lunch

En smart helhetslösning

Ett ERP system, eller företagsresursplanering kan även beskrivas som ett helhetssystem där man får ett helikopterperspektiv över sin verksamhet. Vi kopplar med hjälp av API:er  ihop Fortnox med ditt projektsystem, lönesystem, faktureringssystem, excelark, you name it. Det kan låta krångligt och tidskrävande, men vi lovar dig att det effektiviserar era interna processer i slutändan. Du sparar pengar på att inte behöva knyta ihop olika delar av din verksamhet manuellt, ERP systemet tar hand om det åt dig.

Du kanske driver restaurang och vill veta vad omsättningen per stol är, men har inte kapacitet eller kunskap att räkna fram det själv. Ni kanske driver konsultfirma men saknar ett bra system för tidsrapportering? Driver du byggbolag och vill få en överblick över hur kostnader fördelas per projekt över tid? Eller gör du något helt annat? Oavsett vad du gör, kan vi med hjälp av vårt ERP se till att du får en samlad bild.

Därför behöver ni Saldo ERP

Vill du veta hur bolaget går på riktigt och vad som ligger bakom siffrorna? Koppla samman systemen så du slipper lägga ihop pusselbitarna själv. Eller har ni ineffektiva processer och arbetar i olika system? Låt oss samla allt under samma tak, och förenkla ert företagande.

Förstå era siffror

Vi måste förstå vår verksamhet för att kunna förbättra den. Tydliga mål är enklare att uppnå om de är baserade på riktig data.

Slipp dubbelarbete och olika system

Ingen gillar dubbelarbete. Om ni i dagsläget har flera olika system där ni skriver in samma information och data, så kostar det bara pengar. De resurserna kan läggas på annat. Genom ett ERP system kan du få en tydlig ram för er processhantering.

Få tillgång till erfarenhet och expertis

Med erfarna redovisningsexperter vid din sida kan du känna dig trygg med att din ekonomi hanteras av personer som har kunskap om branschen och dess specifika krav.

Förenkla era processer och öka er tillväxt

När du växer och expanderar kan det uppstå problem att hantera större volymer, fler transaktioner och mer personal. Ju större du blir, desto svårare blir det att hantera saker man tidigare gjorde manuellt. Då krävs ett riktigt bra system som hjälper till.

Undvik brister i information

Du får tillgång till skräddarsydda ekonomiska rapporter och analyser som ger dig insikter om din verksamhets prestanda, kostnadsstruktur och lönsamhet.

Förbättra er kundhantering

Med Saldo ERP får ni bättre koll på kundinteraktioner, orderhistorik och serviceärenden. Det spelar ingen roll om ni sitter på HR, ekonomi eller kundservice - alla har tillgång till samma data.