Saldoredovisning logotyp
Stockholm | Östersund

Vi har vuxit massor de senaste åren och haft privilegiet att utöka Saldofamiljen med branschens bästa och härligaste medarbetare. Vi har kontor både i Stockholm och Östersund.

Behöver ditt företag hjälp med specifika delar av redovisningen eller söker ni en helhetslösning? Vi skräddarsyr alltid upplägg efter era önskemål och specifika behov.

Rapportering
Lönsamhet
Outsourcing
Affärsutveckling
Lönhantering
Redovisning

Sedan 2000 har vi alltid legat i framkant och sökt nya effektiva sätt att utveckla redovisningsbranschen. Med oss som byrå kommer ni utveckla er affär och få ta del av det bästa branschen har att erbjuda.

Saldos 4 steg

Efter flera års arbete med digitalisering och automatisering har vi utvecklat ett arbetssätt för redovisningen som visat sig vara mycket lyckosamt och effektivt. Det innebär att våra kunder gör ett fåtal saker och att Saldo gör resten.

All pappershantering försvinner från våra kunders bord. Vi vill inte att dem ska komma till oss för att lämna papper, vi vill träffa våra kunder för att prata utveckling och lönsamhet. Om ni vill ha det så på ert företag kontaktar ni oss så hjälper vi er.

1

Fakturering

Våra kunder skapar sina kundfakturor i vårt ekonomisystem och trycker på "Skicka". Saldo finns som support vid frågor, uppdaterar reskontran och bokför betalningar.

2

Leverantörsfakturor

Våra kunders leverantörsfakturor skickas direkt in i vårt ekonomisystem, Saldo konterar fakturan och våra kunder godkänner fakturan för betalning via en app.

3

Kvitton

Våra kunder fotar alla sina kvitton i vår kvittoapp och skickar sedan in dem till vårt ekonomisystem. Saldo stämmer av och bokför.

4

Lön

Våra kunder anger vem som ska ha lön och registrerar frånvaro och avvikelser i vårt ekonomisystem. Saldo skapar lönebesked och gör utbetalningar.

"Vi outsourcade hela vår ekonomiavdelning till Saldo. Vi har fått mycket effektivare rutiner och tillgång till beslutsunderlag mycket tidigare. Nu kan vi fokusera på det vi är bäst på"

Westerberg Logo
Westerberg & Partners
VD, Jonas Westerberg

"Det bästa med att vara kund hos Saldo är att vi får riktigt bra rådgivning av en person som lärt känna bolaget och förstår vår affär. Tillgängligheten är också ett stort plus, uppstår det några frågetecken eller problem så är Saldo alltid snabba på bollen"

SearchIntent Logo
SearchIntent
VD, Gustav Palm

Vi hjälper dig oavsett företagsform

Office table with a dark overlay

01 Aktiebolag

De flesta av våra kunders bolag drivs som aktiebolag och det är oftast den bolagsform vi rekommenderar, då du kan hålla isär din privata ekonomi från ditt företags. Däremot kräver AB ett mer konsekvent arbete med redovisningen. Men det löser ju vi.

02 Enskild firma

Även Enskild Firma är en populär bolagsform bland våra mindre kunder. Eftersom en Enskild Firma inte är en egen juridisk person är det extra viktigt att du håller koll på bokföringen, för att särskilja företagets ekonomi och din egen.

03 Handelsbolag och kommanditbolag

Trots att ett handelsbolag räknas som en juridisk person är du som delägare både personligt och solidariskt ansvarig för bolagets skulder, varför det är av stor vikt att din bokföring blir rätt.

04 Ideell- och ekonomisk förening

Ekonomiska föreningar ska alltid upprätta en årsredovisning och ha en revisor. I dessa delar kan vi assistera er, och se till att årsredovisningen upprättas på rätt sätt, med rätt siffror.

Kontakta oss för en
kostnadsfri konsultation

Ni har inget att förlora, ni har bara att vinna på att boka ett möte med oss på Saldo. I värsta fall har ni druckit en kopp gott kaffe, besökt ett härligt kontor och spenderat en stund av era liv med mycket trevliga människor. Vad väntar ni på, fyll i ert telefonnummer eller kontakta oss direkt!

Fyll i din kontaktinformation så
återkommer vi inom 48h

Tack för att du valt att kontakta oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel.. Ta gärna kontakt med oss direkt via telefon eller email