Sofia Bengtsson in profile
Mattias Aphram in profile
Klicka här

En ny form av ekonomioutsourcing

saldo synergi

Outsourca din ekonomiavdelning och spara 20% av dina personalkostnader, samtidigt som du får behålla din personal. Välkommen till en ny typ av ekonomioutsourcing där du både får ha kakan och äta den.

Er personal, vår expertis

Vår unika approach på outsourcing innebär att vi, förutom att ta hand om er ekonomi, också erbjuder oss att ta över personalen från er interna ekonomifunktion.

Det betyder alltså att era konsulter kan bli er tidigare personal, som känner ert bolag utan och innan, samtidigt som ni drar nytta av vår redovisningsbyrås breda expertis.

Mindre utgifter, mer resurser

Genom att vi tar över er personal kan ni sänka era personalkostnader med cirka 20%. Det frigör resurser till att koncentrera er på det ni gör bäst: att utveckla och driva ert företag

Vad kostar det?

beräkna ert pris

Ni betalar en fast summa varje månad, då ingår alla tjänster från er tidigare ekonomiavdelning fast med extra kompetens och tillgänglighet. Nedan beskriver vi hur priset skulle kunna se ut.

0
0
50
Tack!
Något gick fel, vänligen ladda om sidan.
3 000 Kr/mån
3 000 Kr/år
3 000 Kr/år

Våra paket

Hur fungerar det rent praktiskt?

Vår kund med en omsättning på cirka 100 miljoner och 3 anställda på sin ekonomiavdelning hade länge haft svårt att balansera ledigheter, sjukdom och semester. Genom att outsourca ekonomifunktionen till oss kunde de behålla erfarenheten och samtidigt sänka sina kostnader med 20%.

Kostnader

40 000 kr/månad
70 000 kr/mån

Totala kostnader

Varje månad betalade bolaget denna summa för sin ekonomiavdelning på 3 personer.

210 000 kr/månad

Saldos erbjudande

Med Saldo så sparar kunden följande per månad.

168 000 kr/månad
20%

Ekonomioutsourcing, fast smartare

Därför bör du outsourca din ekonomifunktion till oss

Erfarenhet & kontinuitet

Genom att vi erbjuder möjligheten att ta över er personal behåller du erfarenheten och kunskapen som redan finns inom företaget.

Alltid på dina villkor

Du har möjlighet att bestämma vilka delar av ekonomin du vill outsourca och i vilken omfattning.

Tillgänglighet utan avbrott

Genom att outsourca din ekonomihantering behöver du inte längre oroa dig för avbrott på grund av ledighet, sjukfrånvaro eller semestrar.

Fokus på din kärnverksamhet

Med vår lösning frigör du resurser och utrymme att fokusera på det du gör bäst, medan vi gör det vi gör bäst. Du utvecklar ditt företag och vi tar hand om din ekonomi.

En fullservicebyrå i ryggen

Som auktoriserad byrå har vi tillgång till en bredare kompetensbas och kan erbjuda specialiserad expertis inom nästintill alla delar av ekonomihantering.

Sänk dina kostnader

Genom att outsourca er ekonomifunktion kan ni spara cirka 20% av era personalkostnader. Pengar som istället kan läggas på att utveckla er affär och verksamhet.

Våra paket

hur fungerar det rent praktiskt?

Vi kommer alltid se till att skräddarsy ett upplägg som passar just era behov. Men att outsourca sin ekonomifunktion är i praktiken superenkelt, och processen kan sammanfattas i följande 4 steg.

Steg 1: Kostnadsfri konsultation - Vi tar ett möte och diskuterar era behov och önskemål, och kommer sedan fram till ett upplägg som passar alla parter.

Steg 2: Personal - Om ni vill och vid behov tar vi över er personal och anställer dem hos oss på Saldo. När alla är redo, flyttar personalen in hos oss och ni får ny luft i huset. Personalen fortsätter att arbeta mot er, men vi tar helt enkelt över personalansvaret.

Steg 3: Effektivisering - När personalen väl är hos oss implementerar vi Saldos arbetssätt och anpassar det till er verksamhet. Vi använder vi vår samlade kompetens för att se över era processer, system och ifall något kan förbättras.

Steg 4: Klart och betalt - Istället för att betala personalkostnader varje månad betalar ni istället en lägre fast summa varje månad. Då ingår alla tjänster från er tidigare ekonomiavdelning fast nu med extra kompetens och tillgänglighet.

Kontakta oss

Är ni redo att sänka era personalkostnader?

Vi bjuder in dig till ett avslappnat möte där vi kan dyka ner i dina specifika behov och ge dig en exakt offert. Kanske är det dags att låta någon annan ta hand om delar av er ekonomiavdelning, eller till och med hela avdelningen? Valet är helt upp till er!

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig för att boka in mötet. Vi ser fram emot att hjälpa er spara både tid och pengar!

Tack för att du valt att kontakta oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel.. Ta gärna kontakt med oss direkt via telefon eller email

Senaste nytt

Artiklar och insikter

January 8, 2024

Så mycket kostar en anställd per år och månad