Sofia Bengtsson in profile
Mattias Aphram in profile
Klicka här

- en nygräddad redovisningstjänst för restaurangbranschen

SMAKLIG redovisning

Vad är Smaklig Redovisning?

‍Välkommen till Smaklig Redovisning – redovisningstjänsten för restaurangbranschens unika behov. Vårt team av redovisningsexperter specialiserade på restaurangbranschen förstår utmaningarna ni står inför, och hjälper er att navigera den ibland komplexa redovisningsvärlden med skräddarsydda lösningar just för er.

Vårt mål är att avlasta er administrativa börda så att ni kan fokusera på att skapa smakupplevelser för era gäster. Vi tar hand om ekonomin, och ni tar hand om maten helt enkelt. Välkomna till Smaklig Redovisning!

Prislista för Smaklig Redovisning baserat på omsättnig

paketkalkylator

kr
0
0 Kr
+ 20Mkr
Ert paket:
Small
Tack!
Något gick fel, vänligen ladda om sidan.
3 000 Kr/mån
3 000 Kr/år
3 000 Kr/år
5 000 kr (ord pris 10 000 kr)
Priserna är exklusive moms.
*observera att priserna kan variera beroende på specifika behov, krav och antalet enheter.  För att få en exakt offert och mer information om våra tjänster, vänligen kontakta oss för en personlig konsultation.
Close x in gold

För att ladda ner pdf, vänligen fyll i din mail-adress nedan.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

För vem passar Smaklig Redovisning?

Bild på när saldoredovisning äter lunch

För dig smakar det bäst

Smaklig Redovisning passar för krögare, caféägare och alla däremellan som är passionerade för mat och service, men som också förstår vikten av att ha en välfungerande och professionell ekonomifunktion. Det spelar ingen roll om du är liten eller stor, för oss är du lika viktig.

Vi kan era system

Att driva restaurang är inte enkelt, men med bra system och processer som funkar gör vi det svåra enklare. Sedan år 2000 har vi jobbat med drivna krögare och tillsammans har vi hittat ett bra flöde.

Kassasystem

Kassasystem som går att integrera med Fortnox direkt. Betalningar som synkas med systemet i realtid, och en bokföring som aldrig släpar.

Korttransaktioner

Vi alla vet hur dyrt och tråkigt det kan vara att betala flera hundra tusen i kortavgifter. Vi samarbetar med flera kortleverantörer, som gör att du får mer tillbaka än tidigare.

Löner

Löner kan vara förvirrande utan rätt förutsättningar. Vi jobbar med flera välkända system och vet hur de integrerar med bokföringen. Löner ska vara rätt och lätt.

Vi har rätt kompetens för att hjälpa er med smarta helhetslösningar

Några av de system som våra kunder använder varje dag

Personalkollen logo
Yabie logoCaspeco logZettle by paypal logo
Swedbank logo

Varför ska jag ta hjälp?

Specialiserad kunskap

Smaklig Redovisning är specialiserade på restaurang- och cafébranschen, vilket innebär en djup förståelse för branschens unika utmaningar och behov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet.

Tidsbesparing

Genom att överlåta redovisnings- och ekonomihanteringen till Smaklig Redovisning frigör du värdefull tid som du kan fokusera på att driva din restaurang eller café och skapa en bättre gästupplevelse.

Optimerad ekonomi

Smaklig Redovisning hjälper dig att ha kontroll över din ekonomi genom noggrann bokföring, hantering av fakturor, skatter och löner. Detta kan bidra till att öka lönsamheten och minska risken för ekonomiska problem.

Erfarenhet och expertis

Med erfarna redovisningsexperter vid din sida kan du känna dig trygg med att din ekonomi hanteras av professionella som har kunskap om branschen och dess specifika krav.

Skatteoptimering

Smaklig Redovisning kan hjälpa dig att dra nytta av eventuella skattemässiga fördelar som är specifika för restaurangbranschen, vilket kan minska din skatteskuld och förbättra din ekonomiska ställning.

Anpassade rapporter och analys

Du får tillgång till skräddarsydda ekonomiska rapporter och analyser som ger dig insikter om din verksamhets prestanda, kostnadsstruktur och lönsamhet.

Support och rådgivning

Smaklig Redovisning erbjuder inte bara redovisningstjänster utan fungerar också som en rådgivande partner. De kan ge råd om ekonomiska beslut, budgetering och strategier för att förbättra din verksamhet.

Effektiv hantering av löner

Smaklig Redovisning kan hantera löneadministrationen, inklusive utbetalningar, skatter och arbetsgivaravgifter, vilket minskar risken för fel och förseningar.

Hur det går till

DE FYRA STEGEN

1. Kundbetalningar

Du tar betalt, vi ser till att systemen är synkade.

2. Leverantörsfakturor

Dina leverantörsfakturor skickas till oss automatiskt. Vi fixar siffrorna, du godkänner betalningar direkt i din app.

3. Kvitton

Är du ute och shoppar till företaget? Fota kvittot i vår app, done!

4. Lön

Du säger vem som ska ha lön och registrerar frånvaro enkelt via appen. Vi gör resten, du skulle bli uttråkad om vi beskrev det i detalj. Det är därför vi finns!

varför oss?

Med oss smakar det bättre

‍Med Smaklig Redovisning har du tillgång till våra konsulter 365 dagar om året. Vi strävar efter att ha en personlig kontakt med våra kunder och sätter er i fokus. Även om vi inte är tillgängliga dygnet runt, kan du vara säker på att vi finns här för att stödja dig när du behöver det som mest.

Våra redovisningsexperter är bara ett telefonsamtal eller ett mejl bort och vi arbetar aktivt för att säkerställa att dina ekonomiska behov hanteras snabbt och professionellt. Med Smaklig Redovisning som din pålitliga partner kan du vara trygg i att vi alltid finns här för att hjälpa dig att navigera genom ekonomins utmaningar och se till att din verksamhet är i goda händer.

20% rabatt under ett helt år

har du fler än en restaUrang?

Vi förstår att vissa restaurangägare driver fler än en restaurangverksamhet. För att belöna din företagsanda och lojalitet erbjuder vi en generös förmån: Om du har fler än en restaurang under Smaklig Redovisnings hantering, erhåller du automatiskt 20% rabatt på den totala kostnaden för våra tjänster under ett helt år!

Detta unika erbjudande ger dig möjlighet att spara ännu mer på våra redan fördelaktiga priser och samtidigt få förstklassig ekonomihantering för alla dina verksamheter.

Senaste nytt

Artiklar och insikter

June 10, 2024

Föräldraledighet & föräldrapenning: Nya reglerna för 2024

June 18, 2024

Förenklingsregeln & huvudregeln: Så fungerar 3:12 (2024)

June 14, 2024

SGI 2024, vad är det och hur beräknas det?

några av våra +400 kunder idag

Kontakta oss

Är ni redo att ta företaget till nästa nivå?

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Allt du behöver göra att komma in på ett avslappnat möte, dricka en god kopp kaffe, så dyker vi ner i dina specifika behov och ger dig en mer exakt offert.

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig för att boka in mötet. Vi ser fram emot att hjälpa er spara både tid och pengar!

Tack för att du valt att kontakta oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel.. Ta gärna kontakt med oss direkt via telefon eller email