Redovisningstjänster

Vi på Saldo Redovisning är experter inom bokföring och redovisning. Den löpande bokföringen är basen i all redovisning och vi har utformat ett sätt att arbeta med det som våra kunder älskar, Saldos 4 steg. Arbetet är självklart 100 % digitalt och vi automatiserar och effektiviserar alla adminstrativa flöden, och det med personligt engagemang. Ju mer digital man är desto mer personlig behöver man vara som vi brukar säga. Vårt moderna, nytänkande sätt har gjort oss till en av de ledande byråerna i Sverige idag. Företag som vill framåt väljer oss.

Vi levererar avstämd bokföring löpande och ger er beslutsunderlag som underlättar för er att ta rätt beslut, beslut som leder er mot era mål. Bland intressenterna för er bokföring finns bland annat ägare, kunder, potentiella investerare, leverantörer, banker och myndigheter så det är viktigt att den sköts noggrant, det är en självklarhet för oss. Det som driver oss är utvecklingen av ert företag och de framgångsrika resultat som följer. Vi är ingen traditionell bokföringsbyrå, vi är innovativa och dessutom riktigt vassa på ekonomisk rådgivning.

Här hittar ni korta förklaringar av begrepp och svar på frågor om redovisning. Vill ni veta mer och prata med en expert kontaktar ni oss.

Kontakta oss
Vad är redovisning?
Vad är extern redovisning?
Vad är intern redovisning?
Varför är redovisning viktigt?

Kund - och leverantörsreskontra | Saldo redovisning

Innan vi börjar prata om kundreskontra är det viktigt att reda ut vad det...
Länk till kunskapsartikeln

Fortnox bokföring - hur bra är deras bokföringsprogram? | Saldo redovisning

Det finns en mängd bokföringsprogram att välja bland och det är inte alltid helt enkelt att hitta rätt. Fortnox är ett av många, men hur bra är deras bokföringsprogram? Nedan ger vi vårt eget omdöme och hjälper dig att räta ut några frågetecken.
Länk till kunskapsartikeln

Allt du behöver veta om bokföring | Saldo redovisning

Du som företagare eller ansvarig för bokföringen på annan plats måste kunna de regler och krav som..
Länk till kunskapsartikeln

Likviditetsbudget - så här gör du | Saldo redovisning

Att du som entreprenör eller företagare ska ha koll på ditt företags ekonomi kan för många....
Länk till kunskapsartikeln