Redovisningstjänster

Vi på Saldo Redovisning är experter inom bokföring och redovisning. Den löpande bokföringen är basen i all redovisning och vi har utformat ett sätt att arbeta med det som våra kunder älskar, saldos 4 steg. Arbetet är självklart 100 % digitalt och vi automatiserar och effektiviserar alla adminstrativa flöden, och det med personligt engagemang. Ju mer digital man är desto mer personlig behöver man vara som vi brukar säga. Vårt moderna, nytänkande sätt har gjort oss till en av de ledande byråerna i Sverige idag. Företag som vill framåt väljer oss.

Vi levererar avstämd bokföring löpande och ger er beslutsunderlag som underlättar för er att ta rätt beslut, beslut som leder er mot era mål. Bland intressenterna för er bokföring finns bland annat ägare, kunder, potentiella investerare, leverantörer, banker och myndigheter så det är viktigt att den sköts noggrant, det är en självklarhet för oss. Det som driver oss är utvecklingen av ert företag och de framgångsrika resultat som följer. Vi är ingen traditionell bokföringsbyrå, vi är innovativa och dessutom riktigt vassa på ekonomisk rådgivning.

Här hittar ni korta förklaringar av begrepp och svar på frågor om redovisning. Vill ni veta mer och prata med en expert kontaktar ni oss.

Kontakta oss
Vad är redovisning?
Vad är extern redovisning?
Vad är intern redovisning?
Varför är redovisning viktigt?

Likviditetsbudget - så här gör du

Att du som entreprenör eller företagare ska ha koll på ditt företags ekonomi kan för många....
Länk till kunskapsartikeln

Enskild firma vs. Aktiebolag - Vilket passar dig bäst

En fråga som är både viktig och aktuell för alla typer av företagare och entreprenörer...
Länk till kunskapsartikeln

Mall för faktura – Så skickar du en faktura

Som företagare är dina fakturor förmodligen ett av de absolut viktigaste dokumenten som du måste...
Länk till kunskapsartikeln

Kund - och leverantörsreskontra

Innan vi börjar prata om kundreskontra är det viktigt att reda ut vad det...
Länk till kunskapsartikeln