Bokföring blir mer och mer automatiserad - Det är just därför företag ska anlita en riktig redovisningsbyrå | Saldo Redovisning

June 3, 2021
Skriven av:
Mattias Segerbrand

Detta är något som vi alla vet, men som inte riktigt alla vill veta av. Alla har nog vaknat, men nu är det dags att vakna upp på allvar. 

Det finns en uppsjö av olika programvaror för automatiserad redovisning därute, men företag kommer att behöva mer än så.

 

Att skapa en byrå som är starkare än någonsin kräver tankar, finurlighet och en jäkla massa energi. Ledsen att säga men det är inte bokföringen som kommer att göra din byrå lönsam, det är allt annat.

Saldo arbetar med allt annat. Våra kunder får sin redovisning genom automatiken och dess digitala lösningar, uppdaterad exakt varje dag med en perfektion som enbart en välbyggd automatiserad lösning kan ge. Den slår människan alla dagar i veckan. Självklart består vårt arbete fortfarande av en del bokföring men vad Saldo främst fokuserar på är att ge sina kunder närhet, personlighet, säkra rapporter, tolkningar av ekonomi, likviditetsrapporter, prognoser för framtiden, kärlek, genomlys och förståelse för företagen och människorna bakom. Detta för att kunna coacha dem i rätt riktning och ge rådgivning, allt för att göra våra kunder starkare och mer framgångsrika.

 

Vi coachar våra kunder mot de mål och önskningar vi sätter upp tillsammans. Det kan vara:

-      Jag vill tredubbla min omsättning på två år

-      Jag vill minska min arbetstid

-      Jag vill köpa hus i Skärgården

-      Jag vill investera i startups

-      Jag vill betala min personal med en bra pensionsförsäkring

-      Jag vill överraska min man med en weekend i Berlin

-      Jag vill att mina barn skall få en bra start i deras liv

-      Jag vill kunna anställa en person

-      Jag vill köpa upp min konkurrent

-      Osv…

 

Men vad hände med bokföringen?

Den finns där för den måste finnas där, men det är vår kunskap, rådgivning och vårt engagemang vi verkligen tar betalt för, bokföringen ingår.

 

Vart är din byrå på väg?

Mattias Segerbrand

Kreativ ledare - Auktoriserad Redovisningskonsult

Saldo Redovisning

Stockholm- Göteborg

Dela gärna på socialamedier
Saldo Redovisning | Sociala Medier | LinkedInSaldo Redovisning | Sociala Medier | FacebookSaldo Redovisning | Sociala Medier | Twitter