Bli en del av Saldo

Behöver ditt företag hjälp med specifika delar eller behöver ni en helhetslösning, vi skräddarsyr upplägg efter era önskemål.

Redovisning

Detta är som att sätta in nyckeln i en bil, löpande bokföring och redovisning ska bara funka. Ingen ska behöva meka med motorn, systemet ska vara smart uppbyggt, finslipat och effektivt. Tro oss, detta kommer att spara en massa energi för er som kund hos Saldo. Ni behöver bara följa våra 4 steg, sedan kan ni lugnt luta er tillbaka och njuta av livet.

Läs mer

Rapportering

Vanligen visar ekonomiska rapporter hur det sett ut historiskt. Vad var resultatet förra året, förra kvartalet eller förra månaden och det är såklart information som behövs. Vårt egenutvecklade rapportverktyg visar det och viktiga nyckeltal med det visar även prognoser för framtiden. Allt för att ni ska kunna ta rätt beslut för ert företag.

Läs mer

Affärsutveckling

Att utveckla affärsverksamheter har vi gjort de senaste trettio åren, det sitter i ryggmärgen. Tillsammans med er tar vi fram en plan för framtiden, verkställer den och följer upp den. Med stöd av effektiva system, en affärsdrivande hemsida, ekonomiska analyser och skräddarsydd företagscoachning tar vi ert bolag till nya höjder och mot nya framgångar.

Läs mer

Lönsamhet

Vi kan entreprenörskap och vi vet hur man blir lönsam. Först och främst har vi full kontroll på era siffror och vi vet vad de betyder. Ni får korrekta beslutsunderlag för planering av er verksamhet och branschspecifik kunskap som kommer hjälpa er att hitta förbättringsområden i ert företag. Ni kommer arbeta rätt och öka er lönsamt utan att ni knappt behöver tänka på det.

Läs mer

Lönehantering

Lön är en mycket känslig del av ett företag. Den måste bli rätt. Att ha en fungerande lönefunktion är en framgångsrik strategi för att skapa en god relation med era medarbetare. Semester, sjukavdrag, VAB, pension, ersättningar, förmåner etc. Ja det är en del att hålla ordning på, men framförallt skall rätt lön utbetalas i rätt tid. Det löser vi såklart.

Läs mer

Outsourcing

Lägg över er ekonomiavdelning på oss, vi effektiviserar varje steg i er redovisning och i er administration. Ni sparar personalkostnad och skapar fysisk plats för nyrekrytering inom andra områden inom ert företag. Ni kan helt enkelt fokusera på utveckling av er kärnverksamhet. Tänk inte, bara gör det. Vi har gjort det massor av gånger för olika företag. Vinst varje gång.

Läs mer
Sofia, George and Mattias in front of saldos office
Maria, Mike and Ash in saldos office

Efter flera års arbete med digitalisering och automatisering har vi utvecklat ett arbetssätt för redovisningen som visat sig vara mycket lyckosamt och effektivt. Det innebär att våra kunder gör ett fåtal saker, Saldo gör resten. All pappershantering försvinner från våra kunders bord. Vi vill inte att de ska komma till oss för att lämna papper, vi vill träffa våra kunder för att prata utveckling och lönsamhet. Om ni vill ha det så på ert företag kontaktar ni oss så hjälper vi er.

1

Fakturering

Våra kunder skapar sina kundfakturor i vårt ekonomisystem. Saldo finns som support vid frågor, uppdaterar reskontran och bokför betalningar.

2

Leverantörsfakturor

Våra kunders leverantörsfakturor skickas direkt in i vårt ekonomisystem, Saldo konterar fakturan och våra kunder godkänner fakturan för betalning via en app.

3

Kvitton

Våra kunder fotar alla sina kvitton i vår kvittoapp och skickar sedan in dem till vårt ekonomisystem. Saldo stämmer av och bokför.

4

Lön

Våra kunder anger vem som ska ha lön och registrerar frånvaro och avvikelser i vårt ekonomisystem. Saldo skapar lönebesked och gör utbetalningar.