Du och ditt företag - en del av saldo

Som kund blir du en del av Saldo med all den kunskap, utveckling och nätverk vi har med oss dagligen.

Redovisning

Detta är som att sätta in nyckeln i en bil, det skall bara funka. Ingen skall behöva meka med motorn, då systemet är smart uppbyggt, finslipat och effektivt. Tro oss, detta kommer att spara en enorm energi för dig som kund hos Saldo. Du skall bara följa våra fyra steg, inget mer. Du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av livet.

Affärsutveckling

Att utveckla affärsverksamheter har vi gjort de senaste trettio åren, det sitter i ryggmärgen. Din vilja, kunskap tillsammans med vår vilja och kunskap gör att din verksamhet kan utvecklas i den riktning vi alla önskar, dvs åt det hållet som du pekar för att ditt liv skall passa in i ditt företagande.

Lönsamhet

Vi kan entreprenörskap och vet hur man blir lönsam, förutom det är din redovisning uppdaterad dagligen vilket gör att vi tillsammans har full kontroll på dina siffror vilket gör att vi planera verksamheten bättre och lönsammare. En annan viktig del är att ta fram varför du driver ditt företag, vad vill du uppnå, vilken profil vill du ha? Jobbar vi rätt här kommer det även att bli lönsamt utan att för den skull fokusera på lönsamhet.

Outsourcing

Här har vi en jättevinst. Lägg över er ekonomiavdelning på oss, vi effektiviserar varje steg i din redovisning, du frigör personalkostnad och skapar fysiskt plats för nyrekrytering inom andra områden på ditt företag. Detta skapar en gigantisk möjlighet till en snabb vinstökning. Tänk inte, bara gör det. Vi har gjort det massor av gånger för olika företag. Vinst varje gång.

Saldos effektiva fyra steg

Efter flera års arbete med digitalisering och automatisering smög sig ett arbetssätt upp som har visat sig vara extremt lyckosamt och effektivt. Det innebär att våra kunder enbart skall göra fyra saker i sin redovisning, så gör Saldo resten. Allt papper försvinner från ert bord vilket skapar en klart större frihet i er verksamhet.
Enkelt, effektivt och ruskigt smart.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden som konsulter inom redovisning
Fakturera

Ni gör din egna kundfakturor i vårt ekonomisystem, detta ger en fantastisk överblick på era kunder, alltid uppdaterat och alltid rätt bokfört. Är det behov av påminnelse så löser Saldo det. Du skall bara skapa fakturan och trycka på skicka.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden som redovisningskonsulter
Leverantörer

Fakturor från era leverantörer skickas direkt som pdf eller e-faktura in i vårt ekonomisystem, ni godkänner fakturan via en app. Vi betalar och uppdaterar reskontran. Kan inte leverantören skicka en pdf eller e-faktura så skickas denna faktura direkt till vår post så scannar vi in den.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden inom redovisning
Kvitton

Enklaste appen i världen, ni fotar alla kvitton/utlägg i vår kvittoapp, skickar sedan in dom till vårt ekonomisystem. klart.
Vi betalar ut utlägget direkt mot lön ifall ni önskar det.

Saldo Redovisning | Våra kärnvärden som redovisnings konsulter
Lön

Alla anställda registrerar sina avvikelser, sjuk, VAB, semester mm i vårt system, ni attesterar. Saldo betalar ut lönerna och deklarerar till Skatteverket. Har vi ett externt löneprogram synkar vi det med vårt ekonomisystem.