Affärsutveckling

Det roligaste med att driva företag är att se verksamheten utvecklas. Affärsutveckling är allt, oavsett om ni vill ha ett företag som ska ge er en bra inkomst under lång tid, om ni vill bygga ett miljardbolag eller om ni vill bygga ett företag som tar fullt ansvar över vårt samhälle nu och i framtiden. Affärsutveckling kan betyda mycket och det är bara ni och era önskningar som sätter gränserna. Vi på Saldo kan vara er guide, er coach och/eller en stöttande hand i detta arbete.

Förutom att vi har bedrivit affärsutveckling under lång tid och på så vis vet vad som ger effekt i olika branscher så har vi dessutom fyllt på med mer kompetens den senaste tiden, added.digital. En IT-byrå som utvecklar system, tar fram affärsdrivande hemsidor och strategier för sociala medier. Oavsett vilka mål ni har med ert företag har vi på Saldo kompentensen som krävs för att hjälpa er nå dem.

Här hittar ni korta förklaringar av begrepp och svar på frågor om affärsutveckling. Vill ni veta mer och prata med en expert kontaktar ni oss.

Kontakta oss
Vad är affärsutveckling?
Finns den en modell för affärsutveckling?
Vad bygger affärsutveckling på?
Hur kan Saldo hjälpa ert företag med affärsutveckling?

Likviditetsbudget - så här gör du | Saldo redovisning

Att du som entreprenör eller företagare ska ha koll på ditt företags ekonomi kan för många....
Länk till kunskapsartikeln