Årskrönika - Saldo 2021 | Saldo redovisning

Häng med när vi summerar året.

December 31, 2021

Årskrönika 2021

2021 har gett oss förtvivlan, glädje, förtvivlan och glädje igen. Ett virus har hånat oss, stört oss och fått oss att inse att vi inte alltid har makt över våra egna liv. Ett brutalt uppvaknande, men samtidigt har detta virus tagit fram en kämparglöd i många av oss för att verkligen lära sig leva med det och samtidigt bygga ett liv som ändå kan och skall gå framåt i denna djungel av olika virusvarianter som konstant dyker upp. Människan är världsmästare på att anpassa sig och finna vägar förbi stökiga platser, så även nu trots att vi utmanas i kubik av dessa otaliga virusvarianter. Vi skall igenom och ut på andra sidan. Låt oss göra det tillsammans.

 

Vi hade en plan när vi gick in i2021, en spännande plan.

Den såg ut så här:

-     Vinna över Covid

-     Ge våra kunder ännu bättre service

-     Starta en IT verksamhet för vår egen och kunders systemutveckling – Added.digital

-     Starta en PR byrå för att hjälpa våra kunder med marknadsföring – Added.digital

-     Starta en tillväxtbyrå med utgångspunkt från elitidrotten och företagande – Gigi Day

-     Öppna upp en verksamhet i Göteborg – Saldo Göteborg

-     Attrahera en himla massa nya grymma coacher/konsulter

-     Ha kul

 

Planen höll förutom det där med Covid.

Men annars håller vi bra fart med de viljor och framtidsplaner som finns i våra huvuden.

 

Added.digital

Detta är verkligen framtiden. Ett gäng 90-talister. Denna så utskällda lata otacksamma grupp människor, eller…

…detta stämmer inte. Added.digital är den absoluta motsatsen till alla fördomar. Extremt drivna och extremt strukturerade. Detta gäng är kreativa och skapande och tar fram fantastiska lösningar inom IT och marknadsföring som verkligen skapar ett starkt mervärde för alla. Nya dörrar har slagits in i vår värld som kommer att förändra våra kunders framtid med ett stort plus.

 

Gigi Day

Livet handlar om människan, då det är människan som utvecklar, skapar och ger tillväxt. Gigi Day förädlar detta och skapar en större tillväxt i våra kunders bolag. Elitidrott och företagsutveckling i en unik kombination. Carl Elfgren Nyström som har varit elitfotbollsspelare i hela sitt liv har tillsammans med Saldos coacher med en stark kunskap inom företagsutveckling förenat detta i ett gemensamt verktyg som lyfter dig som person och skapar tillväxt i ditt företag. Jäkligt spännande.

{{cta}}

 

Saldo Göteborg

Att få sätta ner Saldo på riktigt i kartan över vår gamla hemstad Göteborg känns ända in i själen. Otroligt inspirerande och att dessutom få följa kära GAIS på de gröna ängarna oavsett division gör ju livet ännu vackrare.  😊

 

Vi har lagt ner en massa kraft för att skapa ett bredare utbud mot våra kunder, det är viktigt och det är framtiden. Vi älskar framtid, den är frisk, den är intressant, den ger oss nyfikenhet och den har ännu inte hänt. Utan framtid ingen spänning, inget hopp och ingen lust. Det är framtiden som driver oss framåt.

 

Tre saker arbetar vi efter varje dag och det förgyller vår vardag:

-     Ta ett steg fram varje dag, alltid.

-     Ju mer digital du blir desto mer personlig behöver du vara

-     Vi tycker inte om bokföring därför har vi dedikerat vårt liv till att förändra vår bransch

 

Varför gör vi detta?

Vi har en tro på att driva företag tillsammans med andra för att det är då vi utvecklas mest och vi alla får då en klart mycket roligare liv på denna resa. Vi tror på att lära oss av andra, men stark tro på vårt eget inre och hur vi själva önskar se ut, agera och utvecklas. Det är då, enligt oss, du själv blir en stark lysande stjärna på himlen. Vi vill inspirera, retas och störa vår omgivning, medarbetare, kunder, vår bransch och andra branscher till att skapa något unikt, bra och givande för sina kunder. Vi vill skapa en plats, en tanke för varje enskild person som befinner sig på och i närhet av vår resa att verkligen känna ett driv och en egen stolthet i sig själv.

 

Vi har en plan för 2022, och den längtar vi att få göra till verklighet.

Häng med för du är en del av oss. 😊

Get up to speed with "Unlocking Carbon"
Subscribe to our newsletter to get fresh insights and news on all things carbon markets.
Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Länk till Saldos Facebook
Söker du redovisningshjälp?

Vi kan redovisning. Hör av dig, så tar vi det därifrån.

Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form.