Matias Aphram

Verkställande direktör

Vår utveckling är en ständig resa, en resa som är enormt spännande att vara en del av. Grunden handlar egentligen bara om respekt och enkelhet. Respekt mot de människor du har omkring dig, såsom våra medarbetare och självklart våra kunder. Enkelhet för att det är lättare såklart, men eftersom enkelhet i arbetet slår allt annat. Varför komplicera när den kortaste sträckan mellan två punkter är den rakaste.

Saldos historia på tre minuter

Saldo bildades 30 juni 2000 av entreprenören Madeleine Segerbrand. Bolaget var starkt inriktat mot kafé och restauranger i Stockholm då grundaren tillsammans med Mattias Segerbrand har sin bakgrund just där. Antal kunder växer, nya branscher, nya företag. Fram till 2013 hade Saldo växt till 12 st medarbetare men Saldo var fortfarande förankrat i den analoga värden. 2010 började en viss Matias Aphram som praktikant på Saldo, han var inte särskilt impad på hur vi arbetade utan började istället ifrågasätta vårt sätt att arbeta, vi kunde inte riktigt försvara det hela utan bad faktiskt Matias att berätta hur vi borde arbeta istället. Detta medförde till slut att vi tog klivet in i den digitala världen genom att bokstavligen hoppa från stupet med alla våra medarbetare från en dag till nästa. Ja rätt, det slutade i en total katastrof. En tuff men otroligt givande period. En period som utstakade vår framtid och ett jäklaranamma som finns med oss än idag. Sakta men säkert kunde vi se lite ljus i tunneln och efter ett par år efter vårt beryktade hopp utför stupet började det sakta målas upp en struktur hur vi bäst arbetar.

Denna struktur blev tydligare och starkare för oss och mot våra kunder, vi kunde nu luta oss mot ett verktyg och arbetsmönster som var extremt lyckosamt både för våra kunder och oss. Vi hittade längs vägen flera fantastiska medarbetare som kom till oss pga hur vi arbetade. Vi blev uppmärksammade i branschen. Två gånger blev vi nominerade till det vackraste priset branschen har "Årets framtidsbyrå". Tredje gången vann vi, detta var 2017. Lyckliga och stolta vandrade vi hem lite runda under fötterna efter segerbanketten. Dagen efter vaknade vi upp med ett leende och valde att gasa på ytterligare. Nu är vi över 20 st medarbetare och har skapat en trygghet och ett lugn i vårt arbetsmönster som gör att vi verkligen kan hjälpa våra kunder på ett bra sätt. Redovisningen är automatiserad och ständigt uppdaterad, vilket hjälper oss och våra kunder till bra beslut för framtiden. Vi kommer att växa i den takt som vi får nya kunder som vill komma och leka med oss. Det är vi ödmjukt glada och tacksamma för. Och förresten, Matias Aphram är idag vår högt uppskattade VD. :)

Antal gaisare
+1
Antal medarebetare
+20
Antal årsarbetstimmar
+35 000
Antal kunder
+400

Om våra fantastiska medarbetare

Med detta härliga gäng blir livet lite roligare, tack för att ni finns.